Με Χουτεσιώτη αντί Κουέστα η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό
i

@intime

Με Χουτεσιώτη αντί Κουέστα η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Αλέξης Σαββόπουλος 19:17 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 21.01.2024

Πέντε οι αλλαγές του Άκη Μάντζιου σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Χουτεσιώτης, Φεράρι, Βερστράτε, Πάρντο και Παναγίδης τα νέα πρόσωπα. Εκτός με πυρετό ο Τζούρασεκ.

Η κόπωση από την υπερπροσπάθεια στα 120 λεπτά του αγώνα με την ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη, αναγκάζει τον Άκη Μάντζιο να προχωρήσει σε αρκετά εκτεταμένο ροτέισον στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με ζητούμενο τη φρεσκάδα. Χουτεσιώτη, Φεράρι, Βερστράτε, Πάρντο και Παναγίδης είναι τα νέα πρόσωπα του Έλληνα τεχνικού. 

Ο Κουέστα λόγω του προβλήματος στη μεση μένει στον πάγκο και τη θέση του στο βασικό σχήμα παίρνει ο Χουτεσιώτης όπως και στο Αγρίνιο. Στην τετράδα της άμυνας, εκτός του Φεράρι, οι υπόλοιποι παραμένουν οι ίδιοι. Δηλαδή ο Οντουμπάτζο δεξιά και ο Ρόουζ με τον Φαμπιάνο οι δυο στόπερ. Στην τριάδα των χαφ μόνο Νταρίντα παραμένει ο ίδιος και πλαισιώνεται, όπως αναμενόταν απο τον Βερστράτε ενώ η μίνι έκπκηξη αφοράτον τρίτο χαφ που είναι ο Ρούμπεν Πάρντο.

Τέλος στην επίθεση, ελλείψει εναλλακτικής λύσης, ο Μορόν διατηρείται στην κορυφή, όπως και ο Σουλεϊμάνοφ στη μια πλευρά (δεξιά) ενώ ο Παναγίδης παίρνει τη θέση του Σαβέριο στα αριστερά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στο ξενοδοχείο, ο Νέβεν Τζούρασεκ ανέβασε πυρετό και έμεινε εκτός 20άδας.