Μεϊτέ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα - Καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη»

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

Μεϊτέ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα - Καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:14 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 06.11.2023

Μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Σουαλιχό Μεϊτέ μίλησε για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε θριαμβευτής από το «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς πήρε τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (2-4) για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω όλα τα δώρα από την αντίπαλη άμυνα και μετέτρεψε κάθε του απειλή σε γκολ, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο όσον αφορά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Σουαλιχό Μεϊτέ στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι Θεσσαλονικείς μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Opap Arena.

«Tο μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να βγάλουμε μία αντίδραση, το ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε ομαδικά και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Από την αρχή έχουμε δηλώσει ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Πρέπει να βελτιωνόμαστε και παιχνίδι με το παιχνίδι να καταφέρνουμε να φτάσουμε στους στόχους μας», ανέφερε ο Γάλλος μέσος.

Μουργκ: «Φέτος το απολαμβάνω»

Από την άλλη, ο Τόμας Μουργκ μίλησε για τον πιο ενεργό ρόλο που έχει τη φετινή σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το απολαμβάνει.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου πριν το ματς: «Τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν ήταν κάτι ξεχωριστό. Πριν έξι ημέρες είχαμε ένα κακό παιχνίδι. Ήμασταν κακοί και αυτό μας είπε ο προπονητής. Αυτό που θέλαμε ήταν να βγάλουμε αντίδραση και το πετύχαμε με την σημερινή νίκη».

Για τον ρόλο του: «Ο προπονητής μου ζήτησε να παίξω ελεύθερα. Δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη προετοιμασία. Ξέραμε πως θέλουμε να αντιδράσουμε και αυτό κάναμε».

Για τον φετινό χρόνο συμμετοχής του: «Νιώθω φέτος καλά. Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή. Πλέον είμαι καλά, είμαι υγιής, πήρα ευκαιρίες, απέδειξα πράγματα και πλέον το απολαμβάνω».