«Αν η Θέλτα δεν υπολογίζει τον Πινέδα, θέλει προσφορές πάνω από 6 εκατ. ευρώ»

Ορμπελίν Πινέδα

i

© Intime

«Αν η Θέλτα δεν υπολογίζει τον Πινέδα, θέλει προσφορές πάνω από 6 εκατ. ευρώ»

Sportal newsroom 15:43 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 27.02.2024

Τα μεξικανικά ΜΜΕ δίνουν νέα δεδομένα στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα στη Θέλτα και την ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ ξέρουν καλά πως όσο θα περνούν οι μέρες μέσα στο καλοκαίρι, τόσο θα αυξάνονται και τα σενάρια και πιθανότατα οι «μνηστήρες» για τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην πορεία των «κιτρινόμαυρων» μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Σε 41 εμφανίσεις που κατέγραψε με τον Δικέφαλο στο στήθος, βρήκε δέκα φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας παράλληλα μοιράσει και τέσσερις ασίστ σε συμπαίκτες του.

Ο Μεξικανός μέσος ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην ΑΕΚ και επιστρέφει στην ομάδα του Βίγκο, η οποία πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην τελευταία αγωνιστική της La Liga και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Δημοσιεύματα στο Μεξικό κάνουν μια ιδιαίτερη αναφορά στο μέλλον του Πινέδα, για τον οποίο τονίζουν πως «αν η Θέλτα δεν υπολογίζει τον Πινέδα, θέλει να ακούσει προσφορές πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ».

«Ο Πινέδα έκανε μία υπέροχη σεζόν με την ΑΕΚ, αλλά ώρα πρέπει να επιστρέψει στη Θέλτα, την ομάδα που ανήκει, ώστε να μπορεί να δει και να ορίσει ποιο θα είναι το μέλλον του, το οποίο ακόμα είναι στον αέρα. Ο Πινέδα θα πρέπει τώρα να περιμένει να συναντήσει τον νέο προπονητή της Θέλτα, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο» και σημειώνεται ότι «αυτός ο νέος προπονητής θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν ο «Maguitο» θα θεωρείται μέλος της Θέλτα για την επόμενη σεζόν στη La Liga. 

Αν ο νέος προπονητής δεν τον υπολογίζει, τότε η Θέλτα θα θέλει να εκμεταλλευτεί την ανατίμηση της αξίας του παίκτη και να ακούσει προσφορές άνω των 6 εκατ. ευρώ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Kery News.