Μενέντεζ: «Η νίκη μας άνοιξε την όρεξη για τον Ολυμπιακό»

Τζόναθαν Μενέντεζ

i

© Intime

Μενέντεζ: «Η νίκη μας άνοιξε την όρεξη για τον Ολυμπιακό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:13 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 24.09.2023

Ο Τζόναθαν Μενέντεζ σχολίασε τη νίκη του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό (3-0), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επερχόμενη αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Άρης είχε εύκολο έργο απέναντι στον Παναιτωλικό (3-0) κι επέστρεψε στις νίκες μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (0-0). Με δύο γκολ του Μορόν κι ένα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, το σύνολο του Άκη Μάντζιου επικράτησε δίχως πρόβλημα.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Τζόναθαν Μενέντεζ μίλησε για την απόδοση και τη νίκη της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επερχόμενη αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: 

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον θεό για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε. Σήμερα φάνηκε και η δουλειά μας που κάνουμε στις προπονήσεις, καταφέραμε να παίξουμε κάθετα και να είμαστε αποτελεσματικοί».

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του:

«Σίγουρα όταν μια ομάδα ξεκινάει με πολλούς νέους παίκτες αργεί ο καθένας να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, αλλά όσο συνεχίζονται οι προπονήσεις όλοι μας βελτιωνόμαστε».

Όταν η Super League ανήκε στα top-10 πρωταθλήματα και ο Σωτήρης Νίνης ήταν το νέο wonderkid...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:57 - 23.09.2023

Όταν η Super League ανήκε στα top-10 πρωταθλήματα και ο Σωτήρης Νίνης ήταν το νέο wonderkid...

Περίπου 12 χρόνια πριν, το Bleacher Report είχε δημοσιεύσει τη λίστα με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σε αυτά βρισκόταν η Super League, η οποία καταλάμβανε θέση στην πρώτη δεκάδα, έχοντας για wonderkid τον Σωτήρη Νίνη.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Το σημερινό αποτέλεσμα μας άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά εμείς θα πάμε με τα δικά μας όπλα για να παλέψουμε».