Μεντιλίμπαρ: «Θα προτιμούσα να πέφταμε με τον Άγιαξ γιατί θέλω να παίζω με μεγάλες ομάδες»

O Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Θα προτιμούσα να πέφταμε με τον Άγιαξ γιατί θέλω να παίζω με μεγάλες ομάδες»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:36 - 23.02.2024

Έναν μεγάλο αντίπαλο θα ήθελε να βρει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέναντί του, κάτι που τόνισε ο ίδιος μιλώντας μετά το Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός πέρασε... σβηστά από τη Βουδαπέστη, εκεί όπου επικράτησε της Φερεντσβάρος με 1-0. Κάπως έτσι εξασφάλισε μία θέση στους «16» του Europa Conference League, εκεί όπου περιμένει πλέον να μάθει αντίπαλο.

Σε ερώτηση για το ποιος θα ήθελε να είναι αυτός, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως θα προτιμούσε να βρει απέναντί του τον Άγιαξ. Όταν η μεταφράστρια, Μαρίνα Τσαλή, του εξήγησε πως αυτό δεν είναι εφικτό, τότε εκείνος τόνισε πως θα ήθελε έναν μεγάλο αντίπαλο στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για το αν θα ήθελε να παίζει κάθε εβδομάδα στην Βουδαπέστη:

«Ναι θα μας άρεσε, μας ταιριάζει, δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου»

Πρόκριση με δύο νίκες, πως τα καταφέρατε και απόψε;

«Με δύο διαφορετικούς τρόπους. Στο πρώτο ματς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, σήμερα κάναμε ένα πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι και μας έλειπε μόνο ένα δεύτερο γκολ».

Για την τριάδα στο κέντρο που δείχνει να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο;

«Δεν νομίζω πως αυτή τη στιγμή υπήρχε παίκτης που δεν μπορούσε να παίξει. Όλοι οι παίκτες είναι καλά και γενικότερα η ομάδα είναι καλά».

Ποιον πιθανό αντίπαλο θα θέλατε να σας φέρει η κλήρωση;

«Θα ήθελα να πέφταμε με τον Άγιαξ γιατί μου αρέσει να παίζω κόντρα σε μεγάλους συλλόγους, Σε κάνουν να παίζεις καλά. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ως πιθανός αντίπαλος θα ήθελα έναν μεγάλο αντίπαλο»