Ισοφάρισε το ρεκόρ του Ελ Αραμπί με τα περισσότερα γκολ στην Ευρώπη σε μια σεζόν ο Ελ Κααμπί

Ελ Κααμπί

i

©intime

Ισοφάρισε το ρεκόρ του Ελ Αραμπί με τα περισσότερα γκολ στην Ευρώπη σε μια σεζόν ο Ελ Κααμπί

Δημήτρης Χούπης 00:29 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 23.02.2024

Ο Ελ Κααμπί με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Φερεντσβάρος ισοφάρισε το ρεκόρ του συμπατριώτη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τη Βουδαπέστη, επικρατώντας με 1-0 της Φερεντσβάρος στη ρεβάνς της φάσης των playoffs του Conference League. Κάπως έτσι σε συνδυασμό με το υπέρ του 1-0 από τον πρώτο γύρο στο Καραϊσκάκης οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Το μοναδικό τέρμα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έβαλε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος είχε σκοράρει και το γκολ στον Πειραιά. Με αυτά τα δύο τέρματα λοιπόν ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, ισοφάρισε το ρεκόρ του συμπατριώτη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν στην Ευρώπη.

Πιο αναλυτικά ο Ελ Κααμπί έχει πετύχει φέτος επτά τέρματα, πέντε στο Europa League και δύο στο Conference League. Ο Ελ Αραμπί τη σεζόν 2019-20 είχε σκοράρει επίσης επτά τέρματα με τους «ερυθρόλευκους», εκ των οποίων τα πέντε ήταν στο Champions League και δύο στο Europa League.

Πότε είναι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τους «16» του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

00:08 - 23.02.2024

Πότε είναι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τους «16» του Conference League

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν στους «16» του Conference League με τις δύο ομάδες να δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι στις 7 Μαρτίου, με τον «δικέφαλο» να παίζει εκτός έδρας, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν ως γηπεδούχοι.

Την ίδια ώρα ο Ελ Κααμπί με αυτό το τέρμα έφτασε τα 17 συνολικά στη σεζόν, δέκα από τα οποία είναι στο πρωτάθλημα.