Μεντιλίμπαρ: «Θέλω να πείσω τους παίκτες μου ότι έχουν δυνατότητες, είμαι εδώ για να εφαρμόσω τις ιδέες μου»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Μεντιλίμπαρ: «Θέλω να πείσω τους παίκτες μου ότι έχουν δυνατότητες, είμαι εδώ για να εφαρμόσω τις ιδέες μου»

Δημήτρης Χούπης 00:12 - 19.02.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ότι θέλει να πείσει τους παίκτες του ότι έχουν δυνατότητες, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι έχει έρθει στους «ερυθρόλευκους» για να εφαρμόσει τις ιδέες του.

Μεγάλη νίκη στην Τούμπα πήρε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 4-1 του ΠΑΟΚ, βάζοντας έτσι... φωτιά στο πρωτάθλημα. Αφού μείωσε στους πέντε από την κορυφή που πλέον βρίσκεται η ΑΕΚ

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε ότι έχει έρθει στον Ολυμπιακό για να εφαρμόσει τις ιδέες του. Ενώ έπειτα σχολίασε ότι οι θέλει να πείσει τους παίκτες του ότι έχουν δυνατότητες και πως πρέπει να αμύνονται καλά για να έρθουν αποτελέσματα, όπως το σημερινό με τον «δικέφαλο». 

Αναλυτικά όσα είπε

«Είχα δει κάποια σημεία του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ενώ και ο συνεργάτης μου είχε δει όλο το παιχνίδι αναλυτικά. Παρατηρήσαμε κάποια πράγματα με λεπτομέρεια από εκείνον τον αγώνα. Ωστόσο δεν ήρθαμε εδώ για να διορθώσουμε πράγματα από εκείνο το παιχνίδι, ήταν εντελώς άλλες συνθήκες, άλλος προπονητής, μία άλλη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Εγώ έχω έρθει εδώ γιατί θέλω να εφαρμόσω τις ιδέες μου και προσπαθώ παιχνίδι με παιχνίδι να το καταφέρω.

Στον αγώνα με τη Φερεντσβάρος ήταν πιο δύσκολο να το κάνουμε αυτό, το καταφέραμε κατά το ήμισυ, σήμερα όμως ήταν λίγο καλύτερα για εμάς καταφέραμε περισσότερα πράγματα. Αυτό που θέλω όμως περισσότερο να κάνω είναι να πείσω τους παίκτες μου πως παρά το γεγονός πως είναι καλοί και έχουν πολλές δυνατότητες, θα πρέπει να είναι και αποτελεσματικοί στην άμυνα και αν το καταφέρουν αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε, όπως με τον ΠΑΟΚ»