Ντεσπόντοφ: «Βουλώνουμε το στόμα μας...»

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© Intime

Ντεσπόντοφ: «Βουλώνουμε το στόμα μας...»

Πάνος Κορομηλάς 23:24 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 27.02.2024

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποστήριξε πως η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν ένα κακό αποτέλεσμα και τόνισε πως η ομάδα θα πάει στη Λεωφόρο για να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το διπλό του Ολυμπιακού στην Τούμπα βάζει... φωτιά στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με 4-1 από την Τούμπα χάρη σε γκολ των Ναβάρο, Ποντένσε και Ελ Κααμπί (2) και μείωσαν την απόσταση από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ, αναφέρθηκε μετά τη λήξη του ματς στις αιτίες που έφεραν αυτή την ήττα και τόνισε πως είναι σημαντικό να ανακάμψει η ομάδα, ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Ήταν κακή συνθήκη, κακό παιχνίδι και αποτέλεσμα για εμάς. Για να είμαι ειλικρινής προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και μετά το 0-1 και μετά το 1-2. Ο Ολυμπιακός βρήκε ανοικτούς χώρους στις αντεπιθέσεις του και μας έκανε ζημιά.

Δεν παίζουμε το παιχνίδι μας. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας ζήτησε να ελέγξουμε περισσότερο την μπάλα, να την αλλάζουμε πλευρά. Στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε ακριβώς το ίδιο, δίνοντας χώρο στον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να αντιδρούμε έτσι σε ένα τέτοιο γήπεδο με τον κόσμο μας μέσα. Δεχθήκαμε δύο γκολ σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.

Ολυμπιακός για φίλημα απάντησε στον ΠΑΟΚ με τεσσάρα και όργια Ποντένσε, Ελ Κααμπί στην Τούμπα!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:27 - 18.02.2024

Ολυμπιακός για φίλημα απάντησε στον ΠΑΟΚ με τεσσάρα και όργια Ποντένσε, Ελ Κααμπί στην Τούμπα!

Ολυμπιακός από τα παλιά στην Τούμπα! Με το δίδυμο Ποντένσε, Ελ Κααμπί να κάνει όργια στην έδρα του ΠΑΟΚ, οι μεταμορφωμένοι «ερυθρόλευκοι» επί Μεντιλίμπαρ, διέσυραν τους Θεσσαλονικείς με 4-1 και φώναξαν ότι παραμένουν μέσα στο πρωτάθλημα!

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας: «Θα πάμε την Τετάρτη στη Λεωφόρο με διαφορετικό πνεύμα για να κάνουμε την ανατροπή. Χάσαμε 1-4, αλλά δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα στον κόσμο. Βουλώνουμε το στόμα μας και πιάνουμε από αύριο δουλειά. Σκύβουμε το κεφάλι και πάμε την Τετάρτη να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε την πρόκριση. Εχουμε μια καλή ομάδα».