Απάντησε με το ίδιο νόμισμα ο Ολυμπιακός: Από την «τεσσάρα» στο Καραϊσκάκης στο 1-4 στην Τούμπα
i

©intime

Απάντησε με το ίδιο νόμισμα ο Ολυμπιακός: Από την «τεσσάρα» στο Καραϊσκάκης στο 1-4 στην Τούμπα

Δημήτρης Χούπης 23:09 - 18.02.2024

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής από την Τούμπα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 4-1 και κάπως έτσι απάντησε στον «δικέφαλο» με το... ίδιος νόμισμα για την «τεσσάρα» στο Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας νικώντας τον ΠΑΟΚ με 4-1. Ναβάρο, Ποντένσε και Ελ Κααμπί ήταν οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι έβαλαν... φωτιά στο πρωτάθλημα αφού πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία και η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι τέταρτη, πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή. 

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη «κάλυψε» το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου και απάντησε με το ίδιο νόμισμα για την «τεσσάρα» στο Καραϊσκάκης. 

Από το 4-2 του ΠΑΟΚ στον Πειραιά έχουν μεσολαβήσει τρεις μήνες, αλλά και πολλές αλλαγές κυρίως στους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός από τότε έχει αλλάξει τρεις προπονητές, αφού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ απολύθηκε λίγες μέρες μετά από εκείνη την ήττα. Ακολούθησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος έκατσε μόλις δύο μήνες.

Ωστόσο έφερε εννέα παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ μετά τον Πορτογάλο τεχνικός ακολούθησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ακόμα μία διαφορά σε σχέση με τότε είναι και η βαθμολογία. Ο Ολυμπιακός ήταν στη δεύτερη θέση και πρώτος ήταν ο Παναθηναϊκός τέσσερις βαθμούς πάνω από τους «ερυθρόλευκους». Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ήταν μόλις τέταρτος. 

Σήμερα (18/2) η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι εκείνη στη δεύτερη θέση και ο Ολυμπιακός τέταρτος. Ενώ η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.