«Ο Μέσι ανανεώνει με την Παρί πριν πάει στο MLS, όπου θα παίξει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026»

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Daniel Jayo/Getty Images/Ideal Images

«Ο Μέσι ανανεώνει με την Παρί πριν πάει στο MLS, όπου θα παίξει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026»

Κώστας Τόπας 09:04 - 30.03.2023

Η πρόθεση του Λιονέλ Μέσι είναι να συνεχίσει μια χρονιά ακόμα στο Παρίσι, για να πάει αργότερα στο πρωτάθλημα του MLS μέχρι το 2026, χρονιά του Μουντιάλ... Στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ο Μέσι δεν θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα». Αυτή είναι η είδηση ​​με την οποία ο Αργεντινός ρεπόρτερ, Πάμπλο Παράδο ξεκίνησε το άρθρο του στο «Goles». Ο Τζουάν Λαπόρτα δεν θα μπορέσει να πείσει τον «Pulga» να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, γιατί έχει ήδη αποφασίσει το μέλλον του. 

Οι παίκτες του Κουρασάο παρακάλεσαν τον Μέσι να δώσει 23 φανέλες αλλά μόνο ένας ήταν ο τυχερός! (vid)
REST OF THE WORLD

12:51 - 29.03.2023

Οι παίκτες του Κουρασάο παρακάλεσαν τον Μέσι να δώσει 23 φανέλες αλλά μόνο ένας ήταν ο τυχερός! (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι είδε τους παίκτες του Κουρασάο να του ζητάνε να τους δώσει και στους 23 από μια φανέλα, αλλά μόνο ένας παίκτης είχε την τύχη με το μέρος του. Ο τερματοφύλακας που δέχθηκε τρία τέρματα από τον «Pulga».

Ο αρχηγός της «Αλμπισελέστε» είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026, όπου η Αργεντινή θα υπερασπιστεί τον τίτλο και για αυτό επέλεξε ως οδικό χάρτη την ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν, πριν αποχωρήσει για τη Major League Soccer. Εκεί θα διεξαχθεί το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, μαζί με το Μεξικό και τον Καναδά. Ο στόχος του αμερικανικού πρωταθλήματος ήταν πάντα να έχει στις τάξεις του τον «Λέο» για να προωθήσει το ποδόσφαιρο στη χώρα του, το οποίο συνεχώς μεγαλώνει, και που θέλει ο Μέσι να είναι η εικόνα του πρωταθλήματος και του ίδιου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πριν συμβεί αυτό όμως, ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στην Ευρώπη για έναν ακόμη χρόνο. Η Παρί διαπραγματεύεται ήδη την ανανέωση για μία σεζόν, η οποία θα είναι η τρίτη του Παγκόσμιου πρωταθλητή στη γαλλική πρωτεύουσα. Στο τέλος της επόμενης σεζόν, ο 35χρονος Αργεντινός αστέρας θα αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Μέσι θα έχει πατήσει το 39ο έτος της ηλικίας του και μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, τότε θα σκεφτεί να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, ώστε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Πάντως, η «Equipe», από την πλευρά της, αναφέρει ότι η Παρί δεν είναι πλέον τόσο αισιόδοξη για την ανανέωση και ότι δεν θα έβλεπε αρνητικά την αποχώρηση του Μέσι τον Ιούνιο, μιας και ποντάρει πολλά στους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ. Μένει να δούμε την απόφαση του Αργεντινού αστέρα...