Τόνι Άνταμς: «Μόνο ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Σάκα»

Μπουκάγιο Σάκα

i

Photo by Stuart MacFarlane/Getty Images/Ideal Images

Τόνι Άνταμς: «Μόνο ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Σάκα»

Sportal newsroom 18:13 - 29.03.2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς, ισχυρίστηκε ότι o Μπουκάγιο Σάκα είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης στον κόσμο, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι ο μοναδικός που τον ξεπερνάει.

Μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί έκανε ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποθέωσε τον νεαρό σταρ των «κανονιέρηδων», Μπουκάγιο Σάκα, με αφορμή τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2024, όπου πέτυχε και γκολ κόντρα στην Ουκρανία.

Μάλιστα, ο Άνταμς ισχυρίστηκε πως μόνο ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτερος αυτή τη στιγμή από τον Σάκα, ενώ τον χαρακτήρισε και παίκτη της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν υπάρχει κάποιος καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο από τον Μπουκάγιο Σάκα, ο μόνος που μπορώ να σκεφτώ είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Μπουκάγιο διανύει εξαιρετική σεζόν και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Άρσεναλ είναι στην κορυφή της Premier League», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης των Λονδρέζων.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να βάζει πάρα πολλά γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Μάρκους Ράσφορντ να είναι σπουδαίος παίκτης, όμως ο Σάκα είναι ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς επειδή ήταν ο καλύτερος παίκτης της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ, ενώ είναι και ο καλύτερος παίκτης της πρώτης ομάδας του αγγλικού πρωταθλήματος».