Μέσι: «Αργεντινή σε αγαπώ, με τα καλά και τα άσχημα»
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Rodrigo Valle/Getty Images/Ideal Images

Μέσι: «Αργεντινή σε αγαπώ, με τα καλά και τα άσχημα»

Κώστας Τόπας 08:38 - 22.12.2022

Ο Λιονέλ Μέσι έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα στους Αργεντινούς μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια βρίσκεται η Αργεντινή, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι αυτός που την σήκωσε στις πλάτες του και έβαλε οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πίκρες και στενοχώριες δεκαετιών.

Ο 35χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν ο απόλυτος ηγέτης της «Αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και κατά την επιστροφή του στην πατρίδα αντιλήφθηκε το πόσο πολύ έκανε χαρούμενους τους συμπατριώτες του.

Επιβεβαιώνει τους Ισπανούς ο Ρομάνο: «Προφορική συμφωνία Μέσι-Παρί Σεν Ζερμέν»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:08 - 21.12.2022

Επιβεβαιώνει τους Ισπανούς ο Ρομάνο: «Προφορική συμφωνία Μέσι-Παρί Σεν Ζερμέν»

Έτοιμος να ανανέωσει είναι ο Λιονέλ Μέσι με τη Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς όπως ανέφεραν ισπανικά δημοσιεύματα και επιβεβαιώνει με νεότερο ρεπορτάζ ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο «Λέο» θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην προσπαθείτε να το καταλάβετε. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, με τα καλά και τα άσχημα, ΣΕ ΑΓΑΠΩ».

Το μήνυμά του συγκέντρωσε πάνω από επτά εκατομμύρια likes στα πρώτα 50 λεπτά από τη δημοσίευσή της, η οποία συνοδευόταν από φωτογραφίες του πάνω στο ανοιχτό πούλμαν όπου κρατούσε το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.