Δώδεκα λεπτά ήταν αρκετά για να σκοράρει ο Μέσι στην επιστροφή του από τραυματισμό (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Δώδεκα λεπτά ήταν αρκετά για να σκοράρει ο Μέσι στην επιστροφή του από τραυματισμό (vid)

Κώστας Τόπας 08:16 - 07.04.2024

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Ίντερ Μαϊάμι και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη δράση και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο, καθώς βρήκε δίχτυα στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με τους Κολοράντο Ράπιντς, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη (2-2). Αφού απουσίασε  στα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού του δεξιού μηριαίου, ο Μέσι μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα που διεξήχθη στο «Chase Stadium» κι αναζητούσε το γκολ.

Στο 57ο λεπτό ο Αργεντινός αστέρας βρέθηκε σε θέση βολής και με υπέροχο πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για την Ίντερ Μαϊάμι σε 1-1. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε ευκαιρίες να σφραγίσει τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να βγάλεις εις πέρας την αποστολή και στο τέλος ο Κόουλ Μπάσετ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πήρε το... θρίλερ με τη Μαγιόρκα στα πέναλτι και κατέκτησε το Κύπελλο η Μπιλμπάο μετά από 40 χρόνια!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

01:50 - 07.04.2024

Πήρε το... θρίλερ με τη Μαγιόρκα στα πέναλτι και κατέκτησε το Κύπελλο η Μπιλμπάο μετά από 40 χρόνια!

Μετά από έναν τελικό... θρίλερ, που σε κανονική διάρκεια και παράταση το σκορ έμεινε στο 1-1, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε της Μαγιόρκα με 4-2 στα πέναλτι και κατέκτησε το Κύπελο Ισπανίας έπειτα από 40 χρόνια.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ένιωθε άνετα. Ένιωθε καλά και γι' αυτό είναι κρίμα να χάσεις δύο βαθμούς», είπε ο προπονητής Τάτα Μαρτίνο για τον Μέσι και την ισοπαλία. Αυτό το γκολ ήταν το πέμπτο του Μέσι σε πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.

Η Ίντερ Μαϊάμι παραμένει στη δεύτερη θέση με τους Κολόμπους Κρου και New York Red Bulls στην Ανατολική Περιφέρεια του MLS. Η επιστροφή του Μέσι κόντρα στο Κολοράντο δεν ήταν τυχαία. Ήταν η τέλεια ευκαιρία να τσεκάρει την κατάσταση του για τον αγώνα της Τετάρτης στο Μοντερέι στον προημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών

«Η εξέλιξη του Μέσι είναι ακριβώς όπως την είχαμε σχεδιάσει», πρόσθεσε ο Μαρτίνο. «Ξέραμε ότι υπήρχε κίνδυνος να παίξει εναντίον της Μοντερέι την Τετάρτη, αλλά ήταν προγραμματισμένο να παίξει λεπτά σήμερα. Ήμασταν μεταξύ 30 και 45 και ένιωθε καλά.

Αυτό βοηθάει στο να φτάσουμε στο δεύτερο ματς με τη Μοντερέι με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ειδικά σε σχέση με τον τραυματισμό του».