Η Ίντερ Μαϊάμι ηγείται της κούρσας για την απόκτηση του Μέσι

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Η Ίντερ Μαϊάμι ηγείται της κούρσας για την απόκτηση του Μέσι

Κώστας Τόπας 15:18 - 07.06.2023

Σύμφωνα με την γαλλική κι έγκυρη «Equipe», η Ίντερ Μαϊάμι έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Το σίριαλ γύρω από το μέλλον του Λιονέλ Μέσι συνεχίζεται. Η Μπαρτσελόνα από εκεί που όλα έδειχναν ότι θα κατάφερνε να εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή, τώρα φαίνεται πως δεν είναι σε θέση να το κάνει.

Η Equipe σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει ότι η Ίντερ Μαϊάμι ηγείται της κούρσας για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως τόσο ο «Pulga» όσο και η σύζυγός του Αντονέλα επιθυμούν την επιστροφή στη Βαρκελώνη, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που κάνουν δύσκολη την επιστροφή.

Βέβαια, το γαλλικό δημοσίευμα υποστηρίζει το γεγονός ότι δεν αποκλείει το σενάριο να αγωνιστεί ο Μέσι δανεικός στην Μπαρτσελόνα από την Ίντερ Μαϊάμι. Ο 35χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει να πάρει γρήγορα την απόφασή του, λίγες ημέρες μετά το τέλος του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι πλέον τόσο αισιόδοξη για την υπογραφή του, ωστόσο θα παλέψει με όλα της τα «όπλα» για να δει ξανά τον «Λίο» στο «Καμπ Νόου».

Nωρίτερα, αρκετά ΜΜΕ της Αργεντινής ανέφεραν ότι η συμφωνία του πρωταθλητή κόσμου με την Αργεντινή και της Ίντερ Μαϊάμι είναι κλεισμένη. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον Μέσι διάρκειας τριών ετών με μεγάλες απολαβές, οι οποίες όμως δεν πλησιάζουν σε κανένα σημείο αυτές που θα λαμβάνει ο Αργεντινός αν τελικά μεταγραφεί στην Αλ Χιλάλ, η οποία περιμένει μια απάντηση από τον παίκτη .