Η συναρπαστική υπόσχεση του Μέσι στους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι για τη νέα σεζόν

Λιονέλ Μέσι

i

©PrtScr

Η συναρπαστική υπόσχεση του Μέσι στους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι για τη νέα σεζόν

Κώστας Τόπας 08:53 - 23.10.2023

Με το κλείσιμο της σεζόν της Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι δημοσίευσε ένα μήνυμα στα κοινωνικά του δίκτυα απευθυνόμενος στους θαυμαστές του, ενόψει της νέας χρονιάς που θα τον βρει στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην Ίντερ Μαϊάμι και είναι πρόθυμος να ξεκινήσει το MLS από την αρχή, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει ψηλά μιας και φέτος δεν πρόλαβε να κάνει όσα ενδεχομένως θα ήθελε ο ίδιος. Βέβαια, με την υπογραφή του, ο σύλλογος του Ντέιβιντ Μπέκαμ κέρδισε τον πρώτο του τίτλο, το League Cup, αλλά με λίγους μόνο αγώνες να απομένουν στο κανονικό πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε να προκριθεί στα Play Offs.

Για να κλείσει την πρώτη του μισή σεζόν στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Αργεντινός αστέρας δημοσίευσε ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram γεμάτο ενθουσιασμό:

«Είμαι περήφανος για όλα όσα κατάφερε η ομάδα αυτή τη σεζόν. Με τη δουλειά και την προσπάθεια όλων, καταφέραμε να κερδίσουμε το Leagues Cup, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της Ίντερ Μαϊάμι, φτάσαμε στον τελικό του Open Cup και παλέψαμε ακόμη και για να μπούμε στα Playoffs του MLS πρακτικά μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μας μένουν όλα τα καλά και πάνω από όλα η επιθυμία να βελτιωθούμε για να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και της πόλης του Μαϊάμι για την υποστήριξη που μας δίνουν πάντα. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να βιώνουμε απίστευτες στιγμές μαζί όπως συνέβη τους τελευταίους μήνες».