Μέσι, Ινιέστα, Γκριεζμάν και Μπουσκέτς έγιναν επενδυτές

Γκριεζμάν - Μέσι

i

©Intime

Μέσι, Ινιέστα, Γκριεζμάν και Μπουσκέτς έγιναν επενδυτές

Οι Λιονέλ Μέσι, Αντουάν Γκριεζμάν, Αντρές Ινιέστα και Σέρχιο Μπουσκέτς αποφάσισαν να επενδύσουν μαζί στον χώρο της εστίασης στην Ισπανία.

Έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αναφερόμαστε στους Λιονέλ Μέσι, Αντρές Ινιέστα, Αντουάν Γκριεζμάν, Σέρχιο Μπουσκέτς και Σέρτζι Ρομπέρτο. 

Οι πέντε σταρ της «στρογγυλής θεάς» αποφάσισαν να επενδύσουν μαζί στον χώρο της εστίασης στην Ισπανία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Mundo Deportivo , οι παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν επενδύσει στη Vicio, μια πολύ δημοφιλή αλυσίδα fast food στη χώρα. Η startup είναι πολύ επιτυχημένη, όπως δείχνει το eu-startups.com.

Η γνωστή  αλυσίδα γρήγορου φαγητού Viciο ξεκίνησε το 2020 και έχει άνοδο περίπου 100%. Επομένως όλοι τους μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να είναι με αυτή τους την απόφαση. 

Η εταιρεία γρήγορου φαγητού επεκτείνεται ραγδαία στην Ισπανία. Μόνο πέρυσι άνοιξαν 14 εστιατόρια και τώρα ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να ανοίξει περισσότερα εστιατόρια σε δέκα νέες πόλεις. Μεταξύ των πόλεων αυτών είναι η Σαραγόσα και η Ανδαλουσία.