Ο Μέσι κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια ενώ οι συμπαίκτες του παρέμειναν στο γήπεδο μετά την ήττα της Παρί: «Είναι τόσο αδιάφορος» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/PrtScr

Ο Μέσι κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια ενώ οι συμπαίκτες του παρέμειναν στο γήπεδο μετά την ήττα της Παρί: «Είναι τόσο αδιάφορος» (vid)

Κώστας Τόπας 08:46 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 20.03.2023

Ο Λιονέλ Μέσι κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, ενώ οι συμπαίκτες του παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα σοκ με 2-0 από τη Ρεν.

Η Ρεν κοίταξε στα μάτια την Παρί και τελικά τη λύγισε με 2-0. Ο Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε από μερίδα του κόσμου, ενώ άλλοι τον χειροκρότησαν. Μετά την ήττα τους οι παίκτες της Παρί παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να χειροκροτούν τους πιστούς φίλους της ομάδας τους στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Ωστόσο, τα πλάνα έδειξαν επίσης έναν φανερά απογοητευμένο Μέσι να βαδίζει προς τα αποδυτήρια, ενώ οι συμπαίκτες του ήταν στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο άνθρωπος είναι τόσο αδιάφορος», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. Ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Παρακαλώ αφήστε τον να φύγει. Σαν να μην του αξίζουν καθόλου».

«Τι περίμεναν; Οι οπαδοί της Παρί είναι τόσο ενοχλητικοί», έγραψε ένας άλλος στο Twitter για να συμπληρώσει ένας άλλος: «Πρέπει να κάνει μείωση μισθού και να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα».

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον του Αργεντινού αστέρα στη γαλλική πρωτεύουσα βρίσκεται στον αέρα τους τελευταίους μήνες. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 έχει συνδεθεί με την επιστροφή στη Μπαρτσελόνα, καθώς και με έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον από το MLS και τη Σαουδική Αραβία.