Ο Μέσι χαρακτήρισε το MLS «μικρό πρωτάθλημα»

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Ira L. Black - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Ο Μέσι χαρακτήρισε το MLS «μικρό πρωτάθλημα»

Κώστας Τόπας 15:19 - 02.12.2023

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στην πατρίδα του, την Αργεντινή, σχετικά με τη διαθεσιμότητά του για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, ο Λιονέλ Μέσι περιέγραψε το Major League Soccer, ως «μικρό πρωτάθλημα».

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στο «Star+»  της Αργεντινής, για το μέλλον του στην εθνική του ομάδα, την Ίντερ Μαϊάμι και για το αν θα παρευρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Οσον αφορά για την Ίντερ Μαϊάμι και το MLS ο «Λίο» χαρακτήρισε ως «μικρό» το πρωτάθλημα που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή. «Το είπα πολλές φορές και είναι πραγματικότητα. Πάντα θα προσπαθώ να αγωνίζομαι στο μέγιστο και είμαι ο πρώτος που θα ξέρω πότε μπορώ να είμαι εκεί και πότε όχι», είπε ο Μέσι.

 «Γνωρίζω επίσης ότι πήγα σε ένα μικρό πρωτάθλημα, αλλά πολλά πράγματα συμβαίνουν λόγω του τρόπου με τον οποίο το προσεγγίζεις και αγωνίζεσαι». Ο Μέσι, ο οποίος εντάχθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι τη σεζόν 2023 και οδήγησε αμέσως τον σύλλογο στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ πετυχαίνοντας 11 γκολ σε 14 αγώνες, ήταν μια δύναμη για την ομάδα και το πρωτάθλημα, προσελκύοντας μεγάλα πλήθη σε κάθε γήπεδο του MLS. Λόγω κακής έναρξης της σεζόν, η Ίντερ Μαϊάμι έχασε τα Play Off του MLS.