Ο Μαρτίνo αποθέωσε τον Μέσι: «Είναι σε συνεχή αναζήτηση της νίκης, δύσκολα αλλάζει αυτή την νοοτροπία»

Τάτα Μαρτίνο

i

©PrtScr youtube

Ο Μαρτίνo αποθέωσε τον Μέσι: «Είναι σε συνεχή αναζήτηση της νίκης, δύσκολα αλλάζει αυτή την νοοτροπία»

Ιάσονας Τσίλης 23:38 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 14.09.2023

Ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Λιονέλ Μέσι και τη νοοτροπία του, με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή να είναι «σκασμένος», μετά τη λευκή ισοπαλία της ομάδας απέναντι στη Νάσβιλ.

Ο Τάτα Μαρτίνo αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, αυτή τη φορά όχι για την ποδοσφαιρική του μαγεία, αλλά για τη νοοτροπία νικητή που διαθέτει.

Ο τεχνικός της Ίντερ Μαϊάμι, εξήγησε ότι Μέσι ήταν αρκετά στεναχωρημένος και παράλληλα νευριασμένος, μετά την λευκή ισοπαλία κόντρα στη Νάσβιλ, με τον ίδιο να ζητάει από τον Αργεντίνο αστέρα, να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.

Οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετική σχέση και είναι φίλοι, έχοντας συνεργαστεί σε Μπαρτσελόνα και εθνική Αργεντινής, ενώ κατάγονται αμφότεροι από το Ροσάριο.

«O Λιονέλ ήταν απογοητευμένος μετά την λευκή ισοπαλία με το Νάσβιλ. Έπρεπε να του πω χαλάρωσε, δεν θα κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ισοπαλίες, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπους να αναπτυχθούμε.

Ήταν πολύ πικραμένος, λες και είχαμε χάσει το παιχνίδι. Είναι σε συνεχή αναζήτηση της νίκης, δύσκολα αλλάζει αυτή την νοοτροπία. Δεν θα ήθελα κι εγώ να αλλάξει αυτή τη νοοτροπία, είναι εκείνη που τον κάνει καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνο.