Μέσι: «Ο γιος μου πανηγυρίζει τα γκολ της Ρεάλ και φοράει φανέλα Λίβερπουλ - Όλα αυτά τα κάνει για έναν λόγο»

Οικογένεια Μέσι

i

© Instagram

Μέσι: «Ο γιος μου πανηγυρίζει τα γκολ της Ρεάλ και φοράει φανέλα Λίβερπουλ - Όλα αυτά τα κάνει για έναν λόγο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:14 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 12.09.2023

Ο γιος του Λιονέλ Μέσι είναι υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ σε συνέντευξή του.

Εκτός από τα... μαγικά στον αγωνιστικό χώρο, ο Λιονέλ Μέσι μας έχει συνηθίσει στις τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου είτε ο ίδιος είτε η σύζυγός του, Αντονέλα, έχουν δημοσιοποιήσει στα social media τους... ποδοσφαιρικούς αγώνες στην αυλή του σπιτιού παρέα με τα τρία παιδιά. Να θυμίσουμε πως ο Μέσι και η Αντονέλα είναι γονείς τριών παιδιών, του 10χρονου Τιάγκο, του 8χρονου Ματέο και του 5χρονου Τσίρο. 

Σε μία πρόσφατή συνέντευξή του στο TyC Sports, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ μίλησε για τους γιους του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και μία χιουμοριστική ιστορία. Συγκεκριμένα ανέφερε πως όταν παίζει ποδόσφαιρο με τα παιδιά του στο σπίτι, ο Ματέο παριστάνει τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ και της Βαλένθια, καθώς αυτές οι δύο ομάδες «πλήγωσαν» τον πατέρα του στο παρελθόν. Όλοι μας θυμόμαστε την αξέχαστη ανατροπή των «κόκκινων» στη ρεβάνς του Άνφιλντ, η οποία άφησε τους Μπλαουγκράνα εκτός συνέχειας από το Champions League. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Όταν ο Ματέο παίζει μαζί μου πίσω στην αυλή, λέει πως είναι ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της Βαλένθια διότι με έχουν νικήσει παλαιότερα. Επίσης, το αξιοσημείωτο είναι πως όταν παρακολουθεί ισπανικό ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, θα πανηγυρίσει τα γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης με σκοπό να ΄΄πικάρει΄΄ εμένα και τον αδερφό του».

Η νέα εντυπωσιακή έπαυλη του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι - Τι διαθέτει και πόσο κόστισε

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη και να συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια στις ΗΠΑ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αγωνίζεται πλέον με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, η οποία είναι ακόμα αήττητη από τη νύχτα που εκείνος κι ο Σέρχιο Μπουσκέτς έκαναν το ντεμπούτο τους για τον σύλλογο, με οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 12 αγώνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Εδώ και λίγους μήνες λοιπόν ο «Pulga» έχει εγκατασταθεί στο Μαϊάμι. Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως τώρα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του, αγόρασε μια έπαυλη με θέα στη θάλασσα στο Φορτ Λόντερντεϊλ, στην Κομητεία Μπρόουαρντ αξίας 10,8 εκατομμυρίων δολαρίων (10. εκατ. ευρώ περίπου), ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης αυτή τη Δευτέρα (11/09).

Η έπαυλη, η οποία χτίστηκε το 1988 και επεκτάθηκε το 2000, είναι έκτασης 149 τετραγωνικών μέτρων, είναι μπροστά στη θάλασσα και βρίσκεται περίπου 8 χιλιόμετρα από το στάδιο Drive Pink και την παρακείμενη προπονητική εγκατάσταση της Ίντερ Μαϊάμι.