Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που... τόλμησε να βάλει το «10» της Αργεντινής ενώ έλειπε ο Μέσι

Άνχελ Κορέα

i

PrtScr

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που... τόλμησε να βάλει το «10» της Αργεντινής ενώ έλειπε ο Μέσι

Sportal newsroom 09:20 - 13.09.2023

Ο Άνχελ Κορέα πήρε τη φανέλα με το «10» του Λιονέλ Μέσι, μιας και ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι απουσίαζε από τον αγώνα με την Βολιβία και οι θεατές νόμιζαν ότι στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο «Pulga».

Η εθνική Αργεντινής παρά την απουσία του Λιονέλ Μέσι, κέρδισε τη Βολιβία με 3-0 με τα γκολ των Έντσο Φερνάντες, Νίκολας Ταλιαφίκο και Νίκολας Γκονσάλες, για την δεύτερη αγωνιστική των Προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 που θα διεξαχθεί στο Μεξικό. τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Με αυτόν τον τρόπο, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με μια ακόμη νίκη η οποία κατακτήθηκε στο υψόμετρο του Λα Παζ, όπου το οξυγόνο είναι λιγότερο και οι συνθήκες υπερβολικά δύσκολες για οποιονδήποτε αθλητή δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε τέτοιες συνθήκες.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι μετά το τέλος της αναμέτρησης, διαβεβαίωσε ότι δεν ρίσκαρε με χρησιμοποίηση του Λιονέλ Μέσι γιατί «δεν ένιωθε άνετα».

«Ο Λέο δεν ήταν έτοιμος να παίξει. Χθες προσπάθησε να συνέλθει και δεν ένιωθε άνετα. Δεν το ρισκάραμε», είπε ο προπονητής της «Αλμπισελέστε», o οποίος στο δεύτερο ημίχρονο με την Βολιβία έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Άνχελ Κορέα.

Ο μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο της Μαδρίτης είχε τη φανέλα με το νούμερο «10» , αφού ο Λιονέλ Μέσι απουσίαζε. Αλλά στην προνομιακή κερκίδα, αυτή πίσω από τον πάγκο των αναπληρωματικών, δεν το γνώριζαν. Τόσο που όταν είδαν τη φανέλα με το νούμερο «10» άρχισαν αμέσως να τραγουδούν το «Meeessi, Meeesi». Ακόμα και όταν ο Κορέα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, αρκετοί θεατές εξακολουθούσαν να νομίζουν ότι παίζει ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι.