Βολιβιανοί προσπάθησαν να αφήσουν ξύπνιους τους Αργεντινούς παίκτες μία μέρα πριν από τον αγώνα

Βολιβιανοί προσπάθησαν να αφήσουν ξύπνιους τους Αργεντινούς παίκτες μία μέρα πριν από τον αγώνα

Δημήτρης Χούπης 08:44 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 13.09.2023

Οι Βολιβιανοί ένα βράδυ πριν από τον αγώνα της χώρας τους με την Αργεντινή, έκαναν μια προσπάθεια να αφήσουν ξύπνιους τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, αφού οι «Αλμπισελέστε» επικράτησε με 3-0.

Η Αργεντινή αντιμετώπισε χθες (12/9) το βράδυ τη Βολιβία στη Λα Παζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026, που θα γίνει στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού. Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές λοιπόν είχαν.... αρκετά προβλήματα πριν από το παιχνίδι. 

Την ημέρα που έφτασαν στη Βολιβία χρειάστηκαν μάσκες οξυγόνου, λόγω του μεγάλου υψομέτρου, ενώ ένα βράδυ πριν τον αγώνα είχαν... κι άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα οι Βολιβιανοί έκαναν μια προσπάθεια να αφήσουν ξύπνιους τους ποδοσφαιριστές της «Αλμπισελέστε». 

Πήγαν λοιπόν τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο που έμενε η αποστολή της Αργεντινής και άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες. Προφανώς ο στόχος ήταν να μην αφήσουν τους αντιπάλους τους να κοιμηθούν ώστε να μείνουν ξύπνιοι και να είναι κουρασμένοι για το παιχνίδι. 

Παρόλα αυτά οι παίκτες της Αργεντινής έδωσαν την καλύτερη απάντηση στους Βολιβιανούς, αφού έκαναν πάρτι στη Λα Παζ κερδίζοντας με 3-0. Ο Έντσο Φερνάντες άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό μετά από ασίστ του Ντι Μαρία. Ο Ταλγλιαφίκο στο 42' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Αργεντινή, ενώ το τελικό 3-0 το διαμόρφωσε ο Παλάσιος στο 83ο λεπτό. 

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει με 2/2 στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026, κάτι που το έχει πετύχει μέχρι στιγμής μαζί με τη Βραζιλία. Προφανώς στόχος της Αργεντινής είναι η πρόκριση και η υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν τον περασμένο Δεκέμβρη στα γήπεδα του Κατάρ.