Ο Βέγκχορστ υπερασπίστηκε τον Φαν Χάαλ και τα «καρφιά» του περί στημένου Μουντιάλ για να το πάρει ο Μέσι

Ο Βέγκχορστ με τον Χατζηδιάκο.

i

©intime

Ο Βέγκχορστ υπερασπίστηκε τον Φαν Χάαλ και τα «καρφιά» του περί στημένου Μουντιάλ για να το πάρει ο Μέσι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:32 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 09.09.2023

Ο Γουτ Βέγκχορστ εκνευρίστηκε με την αντίδραση δημοσιογράφου και απάντησε ότι ο Φαν Χάαλ είναι έντιμος και έχει το θάρρος της γνώμης.

Η διαμάχη Ολλανδίας και Αργεντινής μετά τον επεισοδιακό προημιτελικό στο Μουντιάλ του Κατάρ δεν λέει να σταματήσει.

Ο πρώην τεχνικός των «οράνιε» Λουίς φαν Χάαλ πρόσφατα έριξε λάδι στη φωτιά τονίζοντας σε συνέντευξή του ότι το Μουντιάλ ήταν στημένο για να το κατακτήσει η εθνική Αργεντινής και ο Λιονέλ Μέσι.

Ο σούπερ σταρ της Αργεντινής στο τέλος του ματς, είχε διαπληκτισμό και με τον επιθετικό της Χόφενχαϊμ (και πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) Γουτ Βέγκχορστ, για τον οποίο ξεστόμισε την ώρα των δηλώσεών του την ατάκα «τι κοιτάς ρε ηλίθιε;». 

Ο πανύψηλος φορ, που σκόραρε εναντίον της Εθνικής Ελλάδας στο ματς της Πέμπτης (σημείωσε το 3-0), μίλησε στο ESPN και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι σκέφτηκε όταν άκουσε τα λόγια του Φαν Χάαλ. «Λοιπόν, νομίζω ότι ο Φαν Χάαλ είναι ένας τίμιος και υπέροχος άνθρωπος», απάντησε ο Βέγκχορστ, ο δημοσιογράφος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απάντηση κι επανέφερε την ανησυχία του. «Μου λες ότι συμφωνείς μαζί του;».

Ο Βέγχορστ εκνευρίστηκε με την αντίδραση του δημοσιογράφου και απάντησε ωμά: «Με ρωτάτε τι σκέφτηκα τότε. Αυτό σκέφτηκα. Αν έχει δίκιο ή ποια είναι η γνώμη μου, δεν ξέρω. Αλλά νομίζω ότι είναι υπέροχο που λέει τι πιστεύει.

Είναι πολύ δύσκολο για μένα, γιατί υπάρχει ακόμα πολύ συναίσθημα. Στο τέλος θέλεις να κερδίσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο και αν είναι όντως έτσι... δεν έχω ιδέα. Ελπίζω όχι. Υποθέτω ποδόσφαιρο, FIFA και εμείς ως ποδοσφαιρόφιλοι. Όλοι προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι σε κάθε τουρνουά».