Στο πόδι το «Καμπ Νόου» για τον Μέσι: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα γέμισαν το γήπεδο και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Στο πόδι το «Καμπ Νόου» για τον Μέσι: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα γέμισαν το γήπεδο και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του (vid)

Κώστας Τόπας 08:40 - 27.03.2023

Στο πόδι σηκώθηκε το «Καμπ Νόου» για να φωνάξει το όνομα του Λιονέλ Μέσι, κατά τη διάρκεια του τελικού του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του Ζεράρ Πικέ.

Tο μέλλον του Αργεντινού αστέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι αβέβαιο. Το συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον του «Pulga» στη γαλλική πρωτεύουσα είναι στον αέρα. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 έχει συνδεθεί με την επιστροφή στη Μπαρτσελόνα, καθώς και με έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον από το MLS και τη Σαουδική Αραβία.

Στην Μπαρτσελόνα πάντως είναι πεπεισμένοι ότι από τη νέα σεζόν, ο 35χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής θα φορέσει ξανά τα «μπλαουγκράνα». Κι αυτό φάνηκε το βράδυ της Κυριακής (26/03), στον τελικό της ερασιτεχνικής King's League, του πρωταθλήματος που διοργάνωσε ο Ζεράρ Πικέ, στο κατάμεστο «Καμπ Νόου».

Ολόκληρο το στάδιο, επηρεασμένο από τα σενάρια επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, φώναζε ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως το παράθυρο των φίλων των Καταλανών θα είναι πάντα ανοιχτό για εκείνον.

Πάντως, ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Τζουάν Λαπόρτα, φέρεται να έχει μιλήσει ήδη με τον πατέρα του 35χρονου, Χόρχε Μέσι, για να προετοιμάσει το έδαφος της πολύκροτης επιστροφής, τη στιγμή που ο Αργεντινός έχει συχνές επαφές όλο αυτό το διάστημα και με τον Τσάβι.