Μέσι: «Θέλω να αγωνιστώ με την Αργεντινή στο Copa America 2024»

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Gustavo Ortiz/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Μέσι: «Θέλω να αγωνιστώ με την Αργεντινή στο Copa America 2024»

Μαρία Δαλιάνη • 10:36 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Copa America 2024 ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι OLGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κεφάλαιο εθνική ομάδα τονίζοντας ότι θέλει να αγωνιστεί στο Copa America δίνοντας ελπίδες στους Αργεντινoύς ότι η τελευταία του εμφάνιση με το ενθόσημο είναι ακόμα μακριά.

Πιο συγκεκριμένα ο Λίο ανέφερε πως στα πλάνα του είναι η συμμετοχή του στο Copa America το καλοκαίρι του 2024 και ανάλογα σε τι κατάσταση που θα βρίσκεται σωματικά θα δει αν θα συνεχίσει την καριέρα του και αν θα μπορέσει να αγωνιστεί και στο Μουντιάλ.

«Θέλω να φτάσω στο Κόπα Αμέρικα σε καλή κατάσταση, θα είναι ωραία. Και μετά θα δω ανάλογα πώς είμαι. Δεν σκέφτομαι ακόμα το επόμενο Μουντιάλ, γιατί είναι πολύ μακριά. Πέρασαν τα χρόνια και πρέπει να δούμε πώς νιώθω, θα το βλέπω μέρα με τη μέρα. 

Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον. Θέλω να απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να παίζω και να παίζω ποδόσφαιρο».

Σπόντα κατά της Παρί από τον Μέσι: «Ήμουν ο μόνος που δεν πήρα αναγνώριση μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ»
LIGUE 1

18:50 - 21.09.2023

Σπόντα κατά της Παρί από τον Μέσι: «Ήμουν ο μόνος που δεν πήρα αναγνώριση μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε... υπονοούμενα για την Παρί Σεν Ζερμέν, λέγοντας πως ήταν ο μόνος παίκτης στην ομάδα που δεν πήρε αναγνώριση για την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή.

Θυμίζουμε πως ο Μέσι μετά από την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ είχε ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.