Ίλιγγος με τα χρήματα που προσφέρει η Αλ Χιλάλ για να πείσει τον Μέσι

Λιονέλ Μέσι

i

©INTIME

Ίλιγγος με τα χρήματα που προσφέρει η Αλ Χιλάλ για να πείσει τον Μέσι

Κώστας Τόπας 11:24 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 30.05.2023

Ιλλιγο προκαλεί το ποσό που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ, προκειμένου να πείσουν τον Λιονέλ Μέσι να υπογράψει στην ομάδα τους.

Τον Ιούνιο το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν και ουδείς γνωρίζει τον επόμενο σταθμό στην πλούσια καριέρα του. Μετά τον τίτλο που κατέκτησε η γαλλική ομάδα την περασμένη εβδομάδα, ο Αργεντινός αστέρας ετοιμάζεται να παίξει τον 75ο και τελευταίο του αγώνα με τα χρώματα των «μπλε», το Σάββατο (03/06, 22:00) κόντρα στην Κλερμόν.

1,2 δισ. ευρώ για να πει το «ναι» στην Αλ Χιλάλ!

Επειτα, ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να εξετάσει όλους τους πιθανούς προορισμούς για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει αρκετές προσφορές στα χέρια του και το προσεχές διάστημα αναμένεται να πάρει μια απόφαση, χωρίς ωστόσο να την αποκαλύπτει δημόσια.

Σύμφωνα με τα όσα αναπαράγει η «Marca», η Αλ Χιλάλ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα τη Δευτέρα (29/05) κατέθεσε πρόταση. Εκπρόσωποι του συλλόγου από την Σαουδική Αραβία, ξεκίνησαν συζητήσεις με τον στενό κύκλο του Μέσι, πριν από αρκετούς μήνες στο πλαίσιο της σύναψης του επικερδούς συμβολαίου του ως πρεσβευτής τουρισμού της χώρας. Ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής έχει στα χέρια του μια συγκλονιστική πρόταση, η οποία αφορά για δύο έτη και θα λαμβάνει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ο Μέσι θα μπορούσε να βρει τον καλύτερο... εχθρό του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλ-Νασρ τον περασμένο Δεκέμβριο μετά την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Επιπλέον ομάδες της Σαουδικής Αραβίας φαίνεται πως έχουν προσεγγίσει κι άλλους παίκτες μεγάλου βεληνεκούς, όπως τους Σέρχιο Μπουσκέτς, Άνχελ Ντι Μαρία και Ζόρντι Άλμπα. Επίσης, ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στο στόχαστρο του σαουδαραβικού ποδοσφαίρου που χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση ως πολιτικό και κοινωνικό εργαλείο για να εξομαλύνει την εικόνα της χώρας, ιδίως στο πλαίσιο της πιθανής υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος καλείται να πάρει μια απόφαση το επόμενο διάστημα. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, εξακολουθεί να περιμένει τη La Liga για να επικυρώσει το σχέδιο σκοπιμότητας για την άφιξη του Μέσι δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του για την Παρί. Πάντως για την ώρα, οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν καταθέσει κάποια πρόταση στον 35χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό...