Μήνυμα του Ολυμπιακού για τις φωτιές: «Οι σκέψεις μας είναι με όσους δίνουν ηρωικές μάχες»

Μήνυμα του Ολυμπιακού για τις φωτιές: «Οι σκέψεις μας είναι με όσους δίνουν ηρωικές μάχες»

Sportal newsroom 10:40 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 18.07.2023

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι στο πλευρό στους εθελοντές και στους πυροσβέστες που από την Δευτέρα (17/07) δίνουν ηρωικές μάχες με τις πυρκαγιές.

Η χώρα μας ζει ξανά πολύ δύσκολες καταστάσεις με τις φωτιές να μαίνονται σε πολλές περιοχές και το έργο της πυροσβεστικής να είναι τρομερά δύσκολο. Ο Ολυμπιακός, όπως έχει κάνει στο παρελθόν έτσι και τώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας.

«Οι σκέψεις μας είναι με τους συμπολίτες μας, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που από εχθές δίνουν ηρωικές μάχες με τις πυρκαγιές. Κουράγιο και δύναμη σε όλους», έγραψαν χαρακτηριστικά στο Twitter οι «ερυθρόλευκοι»

Υπενθυμίζεται ότι φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (17/07) στην περιοχή του Νέου Κουβαρά με τους κατοίκους αρκετών οικισμών να λαμβάνουν μήνυμα από το 112 για εκκένωση. Την ίδια ώρα η αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπές κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ υπάρχουν αναφορές για σπίτια που καίγονται. Οπως πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και σε δασική έκταση στο Λουτράκι, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ζημιές σε σπίτια.