Συγκινητική στιγμή στο Μεξικό: Μητέρα οπαδός της Τίγκρες αγκάλιασε και παρηγόρησε τον γιο της που είναι υποστηρικτής της Τσίβας (vid)
i

©ss reddit

Συγκινητική στιγμή στο Μεξικό: Μητέρα οπαδός της Τίγκρες αγκάλιασε και παρηγόρησε τον γιο της που είναι υποστηρικτής της Τσίβας (vid)

Κώστας Τσιακλής 10:47 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 29.05.2023

Μια μητέρα οπαδός της Τίγκρες, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα της, αγκάλιασε και παρηγόρησε τον γιο της που είναι υποστηρικτής της Τσίβας.

Μια άκρως συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Τσίβας με την Τίγκρες για τον τελικό πρωταθλήματος του Μεξικό, που βρήκε πρωταθλητές τους φιλοξενούμενους. Μια μητέρα οπαδός της Τίγκρες πήρε αγκαλιά και παρηγόρησε τον γιο της που είναι υποστηρικτής της Τσίβας.

Όπως όλα τα πρωταθλήματα έτσι και αυτό του Μεξικού βρισκόταν στην τελική ευθεία. Τα ξημερώματα της Δεύτερας (29/05) η Τσίβας συγκρούστηκε με την Τίγκρες στον τελικό πρωταθλήματος, με το νικητή να κατακτά και το τρόπαιο.

Βίοι αντίθετοι: Κλάμα στο Λέστερ, πανηγυρισμοί στο Γκούντισον Παρκ για την παραμονή της Έβερτον (gallery)
PREMIER LEAGUE

20:52 - 28.05.2023

Βίοι αντίθετοι: Κλάμα στο Λέστερ, πανηγυρισμοί στο Γκούντισον Παρκ για την παραμονή της Έβερτον (gallery)

Το φινάλε της φετινής σεζόν της Premier League ήταν πολύ δραματικό με την Λέστερ να υποβιβάζεται στην Championship και την Έβερτον να παραμένει στην πρώτη κατηγορία.

Η Τσίβας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 στο 20’ χάρη σε γκολ των Ρομπέρτο Αλβαράδο και Βίκτορ Γκούζμαν. Η Τίγκρες έβγαλε αντίδραση και έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ μείωσε με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65’ ενώ στη συνέχεια ο Σεμπαστιάν Κόρντοβα ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί στο 110 ΄μίλησε ο Γκίδο Πιζάρο, ο οποίος με δικό του τέρμα χάρισε τον 8ο τίτλο πρωταθλήματος στην ομάδα του, Τίγκρες. Με τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν πανηγυρισμοί από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων όμως το σκηνικό που «έκλεψε» την παράσταση ήταν αυτό όπου μια μητέρα (οπαδός της Τίγκρες) αγκάλιασε και παρηγόρησε τον γιο της που υποστηρίζει την Τσίβας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα μια παρόμοια στιγμή είχε εκτυλιχθεί και στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ. Οι «αλεπούδες» κέρδισαν με 2-1 ωστόσο υποβιβάστηκαν μετά από αρκετό καιρό στην Championship και έτσι ένας μικρός οπαδός της ομάδας χώθηκε στην αγκαλιά της μαμάς του και έκλαιγε με λυγμούς.