Μια… ανάσα από την Έβερτον ο Ντανζούμα
i

Ο Αρνό Ντανζούμα/instagram

Μια… ανάσα από την Έβερτον ο Ντανζούμα

Sportal newsroom 10:27 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 21.01.2023

Η Έβερτον συμφώνησε με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Αρνό Ντανζούμα κι αυτό που απομένει είναι να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ ο Ολλανδός επιθετικός.

Επιβεβλημένη είναι για την Έβερτον η ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και να έχει μείνει δίχως νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές.

Τα «ζαχαρωτά» κάνουν προσπάθειες να πάρουν στο «Γκούντισον Παρκ» ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσουν την πρώτη κίνησή τους στο τρέχον μεταγραφικό «παράθυρο».

Εδώ και μέρες προσπαθούσαν να αποσπάσουν τη συγκατάθεση της Βιγιαρεάλ και να πείσουν τον Αρνό Ντανζούμα να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λάμπαρντ και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, αργά το βράδυ της Παρασκευής απέσπασαν το «ναι» κι από τις δύο πλευρές. Πλέον, αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης.

Για τον Ντανζούμα, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Premier League με τη φανέλα της Μπόρνμουθ, είχαν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Αϊντχόφεν και η Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά η επόμενη στάση της καριέρας του θα είναι στο Λίβερπουλ. Φέτος, ο Ντανζούμα σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Βιγιαρεάλ σκόραρε έξι φορές.