Η... πληρωμένη απάντηση του Λεάο σε έναν οπαδό που του έκανε ρατσιστική επίθεση

Ραφαέλ Λεάο

i

© prtscr

Η... πληρωμένη απάντηση του Λεάο σε έναν οπαδό που του έκανε ρατσιστική επίθεση

Δημήτρης Χούπης 18:20 - 20.02.2024

Ο επιθετικός της Μίλαν, Ράφα Λεάο δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδό, με τον Πορτογάλο να του δίνει... πληρωμένη απάντηση.

Η Μίλαν δέχτηκε «βαριά» ήττα από τη Μόντσα με 2-4, ένα αποτέλεσμα που στεναχώρησε αρκετούς οπαδούς των «ροσονέρι». Ωστόσο μερικοί από αυτούς το παράκαναν και ξέσπασαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον Ράφα Λεάο να δέχεται μάλιστα χυδαία επίθεση. 

Ένας οπαδός λοιπόν του επιτέθηκε ρατσιστικά, με τον Πορτογάλο επιθετικό να μην διστάζει να τον... βγάλει στη σέντρα και να του δώσει μια «πληρωμένη» απάντηση. «Δεν μπορώ πια να σε βλέπω, δεν σε αντέχω άλλο. Με εσένα στον αγωνιστικό χώρο, γίνομαι ρατσιστής. Πραγματικά με κάνεις έξαλλο, φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται, εσύ και όσοι σε ακολουθούν», έγραψε ο οπαδός. 

Με ένα στόρι του ο Λεάο λοιπόν έδωσε την απάντησή του στον οπαδό, γράφοντας ότι: «Δυστυχώς ο κόσμος συνεχίζει να έχει τέτοιου είδους ανθρώπους με μικρό μυαλό...». 

Λίγη ώρα αργότερα η Μίλαν ανέβασε ένα ποστ στο twitter, δείχνοντας τη στήριξή της στον Λεάο. «Ράφα Λεάο είμαστε μαζί σου. Στη δική μας βάση οπαδών και στον ποδόσφαιρο δεν υπάρχει θέση για τον ρατσισμό», έγραφε η ανάρτηση. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης της Μίλαν έχει δεχτεί ρατσιστική επίθεση τη φετινή σεζόν. Καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα των «ροσονέρι» με την Ουντινέζε, οι οπαδοί της δεύτερης επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Μενιάν, ο οποίος είχε διακόψει το παιχνίδι για να αναφέρει την υπόθεση στον διαιτητή