Ολοταχώς από τώρα για sold out η μάχη της Μίλαν με τη Νάπολι για τα προημιτελικά του Champions League

Μίλαν - Νάπολι

i

©Photo by Piero Cruciatti/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Ολοταχώς από τώρα για sold out η μάχη της Μίλαν με τη Νάπολι για τα προημιτελικά του Champions League

Κώστας Τόπας 11:28 - 25.03.2023

Τα εισιτήρια για την μεγάλη αναμέτρηση με τη Νάπολι για τα προημιτελικά του Champions League έχουν από τώρα μεγάλη ζήτηση από τους οπαδούς των «ροσονέρι».

Αναμφίβολα ένα από τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League που ξεχωρίζουν είναι εκείνο ανάμεσα στη Μίλαν και τη Νάπολι, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να τίθεται αντιμέτωπη με την - κατά πως φαίνεται - διάδοχό της!

Τα εισιτήρια για τον επερχόμενο πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League μεταξύ των δύο ιταλικών ομάδων έχουν κάνει... φτερά, καθώς ήδη 37.000 οπαδοί έχουν κρατήσει ήδη τη θέση τους στο «Σαν Σίρο». Το πρωί της Παρασκευής (24/03) κυκλοφόρησε η πρώτη παρτίδα εισιτηρίων που προορίζονται για τους κατόχους διαρκείας και η διάθεση των 10.000 εξαντλήθηκε μέσα στις δύο πρώτες ώρες που ήταν διαθέσιμα.

Εκτός από αυτά τα στοιχεία, 27.000 μέλη του συλλόγου έχουν ήδη κρατήσει τις θέσεις τους στο γήπεδο για την ευρωπαϊκή σύγκρουση με τους «παρτενοπέι». Αναμένεται ότι το «Σαν Σίρο» θα είναι sold out αρκετές ημέρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα στις 12 Απριλίου.

Ενδεικτικό είναι πάντως πως κάποια εισιτήρια της Μίλαν σε συγκεκριμένες θύρες κοστίζουν 389 ευρώ.

Tags: