«Τικ-τακ»: Ο Ζλάταν μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στη Μίλαν

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

©Photo By Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

«Τικ-τακ»: Ο Ζλάταν μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στη Μίλαν

Κώστας Τόπας 11:23 - 08.11.2023

Την αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προκειμένου να επιστρέψει στη Μίλαν και να αναλάβει ρόλο στην διοίκηση των «ροσονέρι».

Ο πρώην Σουηδός επιθετικός, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αποσύρθηκε το 2022 ως θρύλος της Μίλαν, ετοιμάζει την επικείμενη επιστροφή του στην ομάδα των «ροσονέρι» με έναν ρόλο που δεν έχει ακόμη καθοριστεί από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Αυτή τη Δευτέρα (06/11), ο Σουηδός συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του RedBird capital και ιδιοκτήτη της Μίλαν, τον Αμερικανό, Γκέρι Γκαρντινάλε, για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες μιας επιστροφής που πλησιάζει, κάτι που ούτε ο ίδιος ο Ιμπραΐμοβιτς δεν κρύβει στα κοινωνικά τους δίκτυα. Μάλιστα, ο παλαίμαχος επιθετικός δημοσίευσε μια εικόνα του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, έχοντας ως λεζάντα: «Τικ τακ, τικ τακ».

Ο ρόλος του στη Μίλαν, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, θα ήταν να λειτουργήσει ως σύνδεσμος μεταξύ των αποδυτηρίων και της διοίκησης. Η συνάντηση ήταν επίσης πολύ σημαντική γιατί έγινε, γνωρίζοντας τη βαρύτητα που είχε πάντα ο «Ίμπρα» στα αποδυτήρια της Μίλαν, ακριβώς στη χειρότερη στιγμή της σεζόν για την ιταλική ομάδα, που περνάει κρίση παιχνιδιού και αποτελεσμάτων, λίγο πριν από τη σημαντική αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μίλαν, Φουρλάνι επιβεβαίωσε την επιστροφή του Ζλάταν, λέγοντας: «Υπάρχει μια ευκαιρία να έχουμε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μαζί μας στη διοίκηση. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα είμαστε περήφανοι αν γίνει. Είμαστε σε συνομιλίες με τον Ζλάταν για να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα».