Οι παίκτες της Μίλαν σταμάτησαν την προθέρμανση για να αγκαλιάσουν τον Ανρί (vids)

Οι παίκτες της Μίλαν με τον Τιερί Ανρί

i

PrtScr

Οι παίκτες της Μίλαν σταμάτησαν την προθέρμανση για να αγκαλιάσουν τον Ανρί (vids)

Κώστας Τόπας 09:17 - 17.05.2023

Οι παίκτες της Μίλαν ένιωσαν δέος για τον Τιερί Ανρί και σταμάτησαν την προθέρμανση τους για να χαιρετήσουν τον θρύλο του ποδοσφαίρου.

Ο Τιερί Ανρί συμμετέχει στο CBS Sports μαζί με τους Μίκα Ρίτσαρτς και Τζέιμι Κάραγκερ και την παρουσιάστρια Κέιτ Άμπντο, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο «Τζεσέπε Μεάτσα» για να παρακολουθήσουν από κοντά τη ρεβάνς μεταξύ Ίντερ και Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» όταν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανσή τους, πριν τον αγώνα με τους «νερατζούρι», συνειδητοποίησαν ότι ο Τιερί Ανρί βρίσκεται στην άκρη του γηπέδου.

Αυτό ήταν αρκετό, προκειμένου ορισμένοι παίκτες της Μίλαν να σταματήσουν για λίγο την προθέρμανσή τους, ώστε να πλησιάσουν και να αγκαλιάσουν τον άλλοτε αστέρα της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί. Ακόμα και ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι έσπευσε να χαιρετήσει τον Ανρί και να πει μερικές κουβέντες μαζί του.

Το τετ-α-τετ με τον Λουκάκου

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ανρί είχε διάλογο με τον Ρομέλου Λουκάκου, τον οποίο κι αποθέωσε για την αγωνιστική του κατάσταση, ενώ ο Βέλγος στράικερ των «νερατζούρι» μίλησε για τον Γάλλο παλαίμαχο στράικερ με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας το πόσο τον βοήθησε στην πορεία του.

Οι οπαδοί συνειδητοποίησαν γιατί η Ίντερ δεν έχει χορηγό στη φανέλα της (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

08:45 - 17.05.2023

Οι οπαδοί συνειδητοποίησαν γιατί η Ίντερ δεν έχει χορηγό στη φανέλα της (vid)

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν μείνει να αναρωτιούνται γιατί η Ίντερ δεν έχει χορηγό φανέλας στη φανέλα της. Ωστόσο, ο λόγος αποκαλύφθηκε και φαίνεται πως είναι μια περίπλοκη κατάσταση για τον σύλλογο.

«Ναι. Ο Τιερί είναι πολύ, πολύ παλιό... σχολείο και αυστηρός», είπε ο Λουκάκου. «Όταν γνωριστήκαμε ήμουν στην Έβερτον, νομίζω ότι ήταν η τελευταία μου σεζόν. Του είπα "ξέρεις τι, θέλω να το ακούσω από σένα. Δώσε μου την συμβουλή σου. Τι μπορώ να κάνω καλύτερα;". Καθόμασταν μαζί κάθε μέρα στις προπονήσεις και δουλεύαμε. Μου έλεγε τι έκανα λάθος κι έπρεπε να διορθώσω. Και εκείνη τη χρονιά είχα την καλύτερη μου χρονιά στην Premier League. Και μετά με την εθνική άρχισα να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Του είμαι πολύ ευγνώμων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουκάκου.