Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον 18χρονο Σίμιτς της Μίλαν: Πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε γκολάρα (vid)

Γιαν-Κάρλο Σίμιτς & Ραφαέλ Λεάο

i

©Photo by Marco Luzzani/Getty Images/Ideal Images

Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον 18χρονο Σίμιτς της Μίλαν: Πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε γκολάρα (vid)

Κώστας Τόπας 14:40 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 17.12.2023

Ιστορία έγραψε ο 18χρονος Γιαν-Κάρλο Σίμιτς καθώς έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα τη Μίλαν κόντρα στη Μόντσα και κατάφερε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Γιαν-Κάρλο Σίμιτς έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στη Serie A με τη Μίλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σκοράροντας αμέσως. Το έκανε στο 41ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τη Μόντσα στο «Σαν Σίρο», αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 23ο λεπτό μετά τον τραυματισμό του Πομπέγκα. 

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, με ωραία προβολή έπειτα από γύρισμα του Ραφαέλ Λεάο.

 Σε ηλικία 18 χρονών 229 ημερών, ο Σέρβος έγινε ο τρίτος νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στο πρωτάθλημα, πίσω από τους Αλμπέρτο Παλόσκι και Αλεσάντρε Πάτο.

Από νωρίς μπροστά στο σκορ η Μίλαν

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης ο Τιτζάνι Ρέιντερς έδειξε τις ατομικές του ικανότητες πετυχαίνοντας ένα τρομερό γκολ. Αφού πήρε την μπάλα από τον Πούλισικ σ' ένα χώρο ανάμεσα στην γραμμή του κέντρου, είδε το άνοιγμα και κινήθηκε κάθετα προς την περιοχή των φιλοξενουμένων αφήνοντας «αγάλματα» τρεις ποδοσφαιριστές και προλαβαίνοντας τον τέταρτο εκτελώντας από το ύψος του σημείου του πέναλτι για το 1-0.

🔴Sportal Sunday Live με Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!