Φιάσκο για τη Μίλαν, αποκλείστηκε από την Τορίνο που έπαιζε με 10 παίκτες από το 70'!
i

Μίλαν - Τορίνο / © AC Milan

Φιάσκο για τη Μίλαν, αποκλείστηκε από την Τορίνο που έπαιζε με 10 παίκτες από το 70'!

Sportal newsroom 00:36 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:59 - 18.01.2023

Η Μίλαν γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ιταλίας, με την Τορίνο να επικρατεί των «ροσονέρι» στην παράταση με 1-0 μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 70' και να παίρνει το εισιτήριο για τους «8».

Τέζαρε τη Μίλαν η Τορίνο! Οι «βυσσινί» μπορεί να έπαιζαν με 10 παίκτες από το 70ο λεπτό, όμως κατάφεραν να οδηγήσουν το ματς στην παράταση και εκεί να πάρουν τη νίκη με 1-0, σοκάροντας τους «ροσονέρι».

Έτσι, η Τορίνο εξασφάλισε την παρουσία της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σαμπντόρια-Φιορεντίνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία αυτή του Ντε Κεταλάρ που σημάδεψε το δοκάρι. 

Η Τορίνο έμεινε με δέκα παίκτες στο 70ο λεπτό όταν πήρε κόκκινη κάρτα ο Ντζντζί, όμως αυτό καθόλου δεν επηρέασε την ομάδα του Τζούριτς. 

Οι δύο αντίπαλοι αν και έδειξαν πάθος για τη νίκη δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια του αγώνα και κράτησαν τις συγκινήσεις για την παράταση. 

Εκεί η Τορίνο προηγήθηκε στο 114' με γκολ του Αντοπό, στέλνοντας τη Μίλαν σπίτι της και παίρνωντας αυτή το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.