Αγγλικό... έπος: «Ευτυχώς δεν παίξαμε με ολόκληρη τη Μακεδονία»

Βόρεια Μακεδονία - Αγγλία

Αγγλικό... έπος: «Ευτυχώς δεν παίξαμε με ολόκληρη τη Μακεδονία»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:20 - 22.11.2023

Στη... σέντρα έβγαλε την Εθνική Αγγλίας η «Mirror», η οποία τα έχωσε στην ομάδα για την κακή της εμφάνιση κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη διαιτησία του Γκλόβα, την οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη.

Η Αγγλία ήταν αποκαρδιωτική κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, με την οποία έμεινε στο 1-1 στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Οι οπαδοί των «τριών λιονταριών» μετά το τέλος του αγώνα τα έβαλαν τόσο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο και με τον διαιτητή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η γνωστή εφημερίδα «Mirror», η οποία τα... έψαλλε σε παίκτες και Γκλόβα. Πιο αναλυτικά, στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα αναφέρθηκε στην «φτωχή» επίδοση της ομάδας, αλλά και στις αποφάσεις του ρέφερι που έκριναν το αποτέλεσμα.

© Mirror

Με τίτλο: «Δόξα τω Θεώ δεν παίξαμε με ολόκληρη τη Μακεδονία» το δημοφιλές Μέσο θέλησε να κριτικάρει το κλαμπ. Στη συνέχεια, σε μία μικρή πρόταση ανέφερε ότι: «Μία τραγική διαιτησία, κάποιες τρομακτικές αποφάσεις του VAR και μία ακόμα φτωχή επίδοση για την Αγγλία, η οποία παρόλα αυτά βρίσκεται πρώτη και αήττητη στον όμιλό της».

Στα του αγώνα ο Μπάρντι εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, ο Πίκφορντ έπεσε σωστά στα αριστερά και απέκρουσε αλλά, στην εξέλιξη της φάσης, ο αρχηγός των γηπεδούχων πήρε το ριμπάουντ για το 1-0. Η Αγγλία ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γκρίλις, αλλά το γκολ του άσου της Μάντσεστερ Σίτι ακυρώθηκε για οφσάιντ, μέσω VAR. Τελικά αυτό ήρθε με το αυτογκόλ του Ατανάσοφ