Μίτσελ: «Είναι μία απάντηση που δίνει η ομάδα εδώ και αρκετό καιρό, τέσσερις οι διεκδικητές του τίτλου»

Μίτσελ

i

©intime

Μίτσελ: «Είναι μία απάντηση που δίνει η ομάδα εδώ και αρκετό καιρό, τέσσερις οι διεκδικητές του τίτλου»

Sportal newsroom 21:42 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 12.03.2023

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα έκανε αναφορά στην απάντηση που έδωσε η ομάδα του, αλλά είχε και μερικά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, κερδίζοντας στην «OPAP Arena» 3-1 και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά τον αγώνα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ, έκανε αναφορά στον αγώνα, τονίζοντας ότι αυτή ήταν μια απάντηση που η ομάδα του που δίνει εδώ και καιρό, ενώ «πέταξε» και τη σπόντα του για τις αποφάσεις των διαιτητών. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το ματς: «Παίξαμε απέναντι σε μία σπουδαία ομαδα, αυτόδίνει αξία στη νίκη μας. Το αξίζαμε και πήραμε μία μεγάλη νίκη».

Για το άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Αυτό που άλλαξε είναι οι καταφέραμε να βγούμε στις αντεπιθέσεις. Στο πρώτο μέρος χάναμε την μπάλα στην πρώτη μπαλιά, γιατί μας πίεζε η ΑΕΚ ψηλά. Αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, βγήκαμε αρκετές φορές στην κόντρα και καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για το αν ήταν απάντηση: «Είναι μία απάντηση που δίνει η ομάδα εδώ και αρκετό καιρό. Η ομάδα προσπαθεί, εξαρτάται από αυτά που συμβαίνουν στη βαθμολογία, εξαρτάται και από αποφάσεις διαιτητών, όπως και σήμερα πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους. Βρίσκεται κοντά στον στόχο της και προσπαθεί να ακολουθήσει τον δρόμο που πρέπει».

Για τη συνέχεια: «Συνεχίζουνε να υπάρχουν τέσσερις ομάδες που προσπαθούν για το πρωτάθλημα».