Ασταμάτητος Γιακουμάκης, πέτυχε το 15ο γκολ του ο πρώτος σκόρερ του MLS (vid)

Γιώργος Γιακουμάκης

i

©prtscr

Ασταμάτητος Γιακουμάκης, πέτυχε το 15ο γκολ του ο πρώτος σκόρερ του MLS (vid)

Ορέστης Καδδάς 09:02 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 24.09.2023

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε σε ένα ακόμα παιχνίδι για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας έτσι το 15ο του γκολ στο MLS, όπου είναι μάλιστα πρώτος σκόρερ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι ασταμάτητος στην Αμερική και για ένα ακόμα ματς με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ βρήκε δίχτυα, φτάνοντας έτσι τα 15 στο MLS. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο διατηρήθηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ μαζί με τον Ακόστα και τον Μουκτάρ.

Με το γκολ του αυτό ο Έλληνας φορ βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 4-1 κόντρα στο Μόντρεαλ. Σκόραρε και ο συμπαίκτης του Ζάντε Σίλβα, γνωστός από το πέρασμά του στον Άρη. Έτσι η ομάδα από την Ατλάντα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του MLS και ταυτόχρονα εξασφάλισε και την απευθείας πρόκριση στα play off. Βέβαια έχει τουλάχιστον ένα παιχνίδι παραπάνω από τους αντιπάλους της, αλλά η πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος των ΗΠΑ είναι σχεδόν σίγουρη. 

Ο 28χρόνος διεθνής πήγε στην Αμερική τον περασμένο χειμώνα, αφήνοντας τη Σέλτικ για χάρη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Οι «Κέλτες» έβαλαν 4 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους, με τον Γιακουμάκη να έχει βγει και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Σκωτίας to 2022 με 13 γκολ.