ΜΜΕ Δανίας: «Είναι αρκετά τα τέσσερα εκατομμύρια για Ίνγκασον;»

Λιβάι Γκαρσία - Ίνγκασον

i

Λιβάι Γκαρσία - Ίνγκασον/ ©Intime

ΜΜΕ Δανίας: «Είναι αρκετά τα τέσσερα εκατομμύρια για Ίνγκασον;»

Μάνος Τσαλγατίδης 21:29 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 29.06.2023

Τι αναφέρουν στη Δανία για την πρόταση της Μίντιλαντ στον ΠΑΟΚ για τον αρχηγό του Δικεφάλου, Ίνγκι Ίνγκασον

Όπως είναι ήδη  γνωστό, η Μίντιλαντ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον, αποστέλλοντας μάλιστα κι επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ, ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία μάλιστα απορρίφθηκε από τον Δικέφαλο.

Οι Δανοί μάλιστα προτίθενται να επανέλθουν με νέα πρόταση, κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, με τα ΜΜΕ της χώρας να σημειώνουν σχετικά πως «είναι άγνωστο αν φτάνει ένα ποσό ανάμεσα στα 4 με 4,7 εκατομμύρια, για να αφήσει ο ΠΑΟΚ τον αρχηγό του να αποχωρήσει».

Παράλληλα, κάνουν αναφορά και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του.

Πάντως, για τη ώρα το θέμα του Ίνγκι Ίνγκασον παραμένει ανοιχτό και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί και ποια θα είναι η έκβαση του.

Όσον αφορά τον Ίνγκασον και τους προσωπικού όρους του συμβολαίου που του έχουν προταθεί από τον σύλλογο της Δανίας, δύσκολα ο παίκτης θα βρει κάτι παρόμοιο, τόσο σε απολαβές, όσο και σε διάρκεια.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι Δανοί του υποσχέθηκαν μέχρι και πως θα βρίσκεται στη λίστα των αρχηγών της νέας σεζόν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Ίνγκασον έχει πάρει την απόφαση του ήδη. Μάλιστα, ο παίκτης μοιάζει να αμφιταλαντεύεται έντονα για το ποιο πρέπει να είναι το μέλλον του.