«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στη Θέλτα για τον Πινέδα, στο κόλπο και ο Ολυμπιακός»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Ιntime

«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στη Θέλτα για τον Πινέδα, στο κόλπο και ο Ολυμπιακός»

Κώστας Τόπας 08:14 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 27.02.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού.

Ο δανεισμός του Μεξικανού μέσου στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και τον Ιούλιο θα πρέπει να επιστρέψει στη Θέλτα. Η Ένωση επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στα Σπάτα και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να το πετύχει. Μάλιστα, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Πινέδα, ο οποίος ήταν κομβικός για το νταμπλ.

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Πινέδα είναι καθημερινά και σήμερα Τετάρτη (14/6), η «Farodevigo» το πάει ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έκανε «μπάσιμο» για την απόκτηση του Μεξικανού, προσφέροντας οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

«O Πινέδα ίσως αποτελέσει την πρώτη πώληση για την ομάδα του Βίγο αυτό το καλοκαίρι. Η καταπληκτική σεζόν του Μεξικανού διεθνή στη Super League έχει προκαλέσει μάχη των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας, που παλεύουν να τον αποκτήσουν. Η ΑΕΚ, που τον απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να αγοράσει τον παίκτη και έχει αρχίσει επαφές με τη Θέλτα για διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δίνει τα περισσότερα για να τον αποκτήσει, με μια στιβαρή προσφορά 8 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που περιμένει να μιλήσει με τον Ορμπελίν, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην εθνική ομάδα του Μεξικού, η Θέλτα είναι θετική στο να δεχτεί την πρόταση, αλλά η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει νέα προσφορά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα να έχει καταθέσει πρόταση», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.