Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ
i

Opap Arena/©intime

Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 18:50 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 13.06.2023

Με τους ίδιους γοργούς ρυθμούς φεύγουν για δεύτερη συνεχόμενο μέρα τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ και μάλιστα ήδη έχουν ξεπεραστεί οι αντίστοιχες περυσινές πωλήσεις

Είχε ήδη φανεί από χθες, πως φέτος το καλοκαίρι η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ, θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη ακόμα και από πέρυσι, που επρόκειτο η ομάδα να μπει στο καινούργιο της γήπεδο και έγινε ρεκόρ πωλήσεων. Ήδη οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν εντυπωσιαστεί από το γεγονός πως σε σχέση με την χθεσινή πρώτη μέρα, σήμερα το ενδιαφέρον ήταν ακόμα μεγαλύτερο. 

Ήδη πριν καν τελειώσει η μέρα, έχουν "φύγει" περισσότερα διαρκείας σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή δεύτερη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων. Προφανώς σ' αυτό έχει παίξει ρόλο, εκτός φυσικά από το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου να βρεθεί κοντά στην ομάδα και το γεγονός πως φέτος έχουν καταργηθεί οι ουρές με φυσική παρουσία και οι πωλήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. 

Μάλιστα στη σημερινή δεύτερη μέρα διάθεσης, έχουν διορθωθεί αρκετά από τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν την πρώτη μέρα. Κάτι που φυσικά όσο περνούν οι μέρες, θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο, μέχρι να αντιμετωπιστούν οριστικά όλα τα τεχνικά ζητήματα που είχαν προκύψει. Είναι κάτι στο οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ρίξει μεγάλο βάρος, προκειμένου να μην υπάρξει καμία ταλαιπωρία είτε στην ηλεκτρονική, είτε στην τηλεφωνική πώληση των καρτών διαρκείας.