Με αλλαγές η νέα φανέλα της ΑΕΚ, θα προστεθεί και μια συλλεκτική για τα 100 χρόνια
i

Φανέλα της ΑΕΚ/©intime

Με αλλαγές η νέα φανέλα της ΑΕΚ, θα προστεθεί και μια συλλεκτική για τα 100 χρόνια

Κώστας Τσίλης 16:57 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 13.06.2023

Διαφορετικές σε σχέση με τις φετινές θα είναι οι νέες φανέλες της ΑΕΚ και μάλιστα θα προστεθεί και μια ακόμα ξεχωριστή η οποία θα έχει να κάνει με τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας

Η αλήθεια είναι πως το σχέδιο που είχε επιλέξει η ΑΕΚ για την φανέλα της σεζόν που πέρασε, αν μη τι άλλο αποδείχθηκε εξαιρετικά γούρικο, καθότι έφερε το νταμπλ. Ήταν όμως δεδομένο, πως θα αφορούσε μόνο την συγκεκριμένη σεζόν. Η Ένωση για τη νέα σεζόν, θα έχει και καινούργιες εμφανίσεις. Εμφανίσεις που θα έχουν αλλαγές στο σχέδιο αλλά θα προστεθεί και μια ακόμα που αφορά την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας. 

Τις αποκαλύψεις για τις νέες φανέλες της ΑΕΚ, έκανε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της NIKE, Ηλίας Αρμόδωρος, ο οποίος μίλησε σήμερα το πρωί στην ΕΡΑ Σπορ. Μάλιστα τόνισε πως η πρώτη εμφάνιση, που θα αντικαταστήσει την κίτρινη με τις ραβδώσεις, θα έχει αναφορές σε προηγούμενη ένδοξη ομάδα του παρελθόντος. Ενώ αναμένεται να είναι έτοιμη σε περίπου είκοσι μέρες. Άλλωστε θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ, στα παιχνίδια για την Ευρώπη στις αρχές του Αυγούστου.

Όσο για τη συλλεκτική φανέλα, η οποία θα αφορά τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, θα παρουσιαστεί στα Χριστούγεννα. Δηλαδή όταν θα ετοιμάζεται να μπει η Ένωση στην χρονιά των 100 ετών. Θα είναι μια συλλεκτική φανέλα και θα είναι η τέταρτη της ομάδας. Χωρίς πάντως ο Ηλίας Αρμόδωρος να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο που θα έχει.