Σπουδαίο διπλό «εξάδας» για την Αταλάντα στην έδρα της Μόντσα

Μόντσα - Αταλάντα

i

© PrtScr

Σπουδαίο διπλό «εξάδας» για την Αταλάντα στην έδρα της Μόντσα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:48 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 21.04.2024

Η Αταλάντα πήρε τη νίκη εκτός έδρας απέναντι στη Μόντσα (1-2) κι ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η Αταλάντα έδωσε συνέχεια στις... επιτυχίες της, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League!

Η ομάδα του Μπέργκαμο πέρασε από την έδρα της Μόντσα (1-2) και προσπέρασε τη Λάτσιο, με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 54 πόντους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς, έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και το βρήκαν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Ντε Κετελάερε βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής έπειτα από μία εκτέλεση κόρνερ και με το κεφάλι άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη, η Μόντσα πίεσε με σκοπό να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο κόντρα στη ροή δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Η Αταλάντα βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση, ο Λούκμαν σέρβιρε στον Τουρέ και ο τελευταίος εκτέλεσε υποδειγματικά για το 0-2.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να βρουν το γκολ της μείωσης στο 89ο λεπτό με τον Μαλντίνι (1-2).

Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα, η Φιορεντίνα «απέδρασε» από την έδρα της Σαλερνιτάνα (0-2), Τορίνο και Φροζινόνε έμειναν «άσφαιρες» (0-0) στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ η Λέτσε πέρασε από την έδρα της Σασουόλο με εμφατικό διπλό (0-3).

Το προβάδισμα στη Λέτσε έδωσε στο 11′ ο Γκέντρι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντοργκού έστειλε στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες με τη διαφορά δύο τερμάτων. Μετά την επιστροφή από την ανάπαυλα, ο Πίκολι στο 62ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους φιλοξενούμενους. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (34ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ