Με αύρα... Conference League η Φιορεντίνα «λύγισε» τη Σαλερνιτάνα

Σαλερνιτάνα - Φιορεντίνα

i

© PrtScr

Με αύρα... Conference League η Φιορεντίνα «λύγισε» τη Σαλερνιτάνα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:02 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 21.04.2024

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, η Φιορεντίνα συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα...

Με «όπλο» την καλύτερη δυνατή ψυχολογία που υπάρχει μετά κι από την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A, οι «Βιόλα» επικράτησαν εκτός έδρας της Σαλερνιτάνα (0-2) και παρέμειναν κοντά στην 7η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ΄ όλη τη διάρκεια και 10 λεπτά πριν το φινάλε, η πίεσή τους απέδωσε... καρπούς.

Πιο αναλυτικά, στο 80ο λεπτό ο Κουαμέ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ρανιέρι και με το κεφάλι εκτέλεσε υποδειγματικά για το προβάδισμα της Φιορεντίνα, ενώ στο 90+5 ο Ικονέ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα (0-2).

Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα, Τορίνο και Φροζινόνε έμειναν «άσφαιρες» (0-0) στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ η Λέτσε πέρασε από την έδρα της Σασουόλο με εμφατικό διπλό (0-3). Το προβάδισμα στη Λέτσε έδωσε στο 11′ ο Γκέντρι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντοργκού έστειλε στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες με τη διαφορά δύο τερμάτων. Μετά την επιστροφή από την ανάπαυλα, ο Πίκολι στο 62ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους φιλοξενούμενους. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (34ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ