Ο αμυντικός της Μόντσα Ίτσο καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης για παράνομο στοιχηματισμό

Οι παίκτες της Μόντσα

i

© Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Ο αμυντικός της Μόντσα Ίτσο καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης για παράνομο στοιχηματισμό

Sportal newsroom 21:14 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 04.05.2023

Ο αμυντικός της Μόντσα Αρμάντο Ίτσο καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης για παράνομο στοιχηματισμό και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε ο αμυντικός της Μόντσα, Αρμάντο Ίτσο. Ο Ιταλός αμυντικός καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης για παράνομο στοιχηματισμό και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Το δικαστήριο λοιπόν έκρινε τον 31χρονο ένοχο, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, να αφορούν το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ως αποτέλεσμα αυτού το δικαστήριο τον καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή. 

Αυτή η υπόθεση αφορά τη σεζόν 2013-13, όταν ο ίδιος αγωνίζονταν στην Αβελίνο στη Serie B. Τα στοιχεία που βρέθηκαν στα χέρια της δικαιοσύνης απέδειξαν ότι ο Ίτσο έβαλε στοίχημα παράνομα σε παιχνίδι πρωταθλήματος που συμμετείχε η ομάδα του. 

Η Μόντσα κάπως έτσι θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του 31χρονου για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν στη Serie A. Μέχρι στιγμής ο Ιταλός έχει παίξει 26 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει ένα μόλις τέρμα.