Ο Τόμας Μουργκ έγινε... Μπράντον Τόμας (pic)

Μουργκ - Τόμας

i

© Intime

Ο Τόμας Μουργκ έγινε... Μπράντον Τόμας (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:02 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 29.05.2024

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Μουργκ και η... επιρροή του Μπράντον Τόμας.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατέκτησαν το πρωτάθλημα μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σήκωσαν το τρόπαιο στον ουρανό της Τούμπας, έστησαν ένα ατελείωτο «πάρτι» στον Λευκό Πύργο και πλέον απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Στο πλαίσιο των στιγμών χαλάρωσης, ο Τόμας Μουργκ επιχείρησε να πραγματοποιήσει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, με την... επιρροή του Μπράντον Τόμας να είναι εμφανής.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω story στο Instagram που δημοσίευσε ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός, τα μαλλιά του έγιναν ξανθά, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ώρα να γίνουμε τρελοί».

Τσουχτερό πρόστιμο σε φυσικό πρόσωπο για το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ

Η ΔΕΑΒ προχώρησε σε εξέταση της υπόθεσης, όπου στέλεχος ομάδας προχώρησε σε ανάρτηση στα social media πριν το ντέρμπι ΆρηςΠΑΟΚ.

Ο άνδρας κρίθηκε ότι προχώρησε σε παρότρυνση βίας και επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της ΔΕΑΒ αναφέρεται:

«Με την υπ’ αριθμ. 38/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε, σε βάρος φυσικού προσώπου, διοικητικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) για παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων και εν γένει φαινομένων βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό, η οποία έλαβε χώρα εκ μέρους του μέσω ανάρτησης βίντεο σε μέσο κοινωνικής Δικτύωσης, αναφορικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα διεξαγόταν στις 19/05/2024, στο γήπεδο «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ» για την διοργάνωση της SUPERLEAGUE 1, φάση PLAYOFFS, αγωνιστικής περιόδου 2023/2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024».