Ο Μουρίνιο έστειλε μήνυμα στον Αμορίμ για την πρόκριση της Σπόρτινγκ επί της Άρσεναλ

Ρούμπεν Αμορίμ & Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ρούμπεν Αμορίμ & Ζοσέ Μουρίνιο/©Photo by Tullio Puglia - UEFA/UEFA via Getty Images/Ideal Images

Ο Μουρίνιο έστειλε μήνυμα στον Αμορίμ για την πρόκριση της Σπόρτινγκ επί της Άρσεναλ

Κώστας Τόπας 12:51 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 17.03.2023

Ο Ρούμπεν Αμορίμ αποκάλυψε ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού οδήγησε την Σπόρτινγκ στα προημιτελικά του Europa League, βγάζοντας εκτός θεσμού την Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ μπορεί να ήταν σχετικά κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο γνώρισε τον αποκλεισμό απ’ την Σπόρτινγκ στην διαδικασία των πέναλτι κι έμεινε εκτός προημιτελικών του Europa League. Μετά τη σπουδαία αυτή πρόκριση, ο Ρούμπεν Αμορίμ γνώρισε την αποθέωση για το έργο του.

Ο 38χρονος τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει αρχίσει και χτίζει τη φήμη στην Πορτογαλία, με αποτέλεσμα κάποιοι να τον βαφτίζουν ως τον «νέο Μουρίνιο».

Μετά τον αγώνα με τους «κανονιέρηδες», ο Ρούμπεν Αμορίμ αποκάλυψε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο του έστειλε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο. 

«Ο νέος Μουρίνιο; Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Μουρίνιο. Μου έστειλε ήδη μήνυμα, λέγοντας ότι "ο παλιός και ο νέος (Μουρίνιο) είναι στην επόμενη φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμορίμ στο Mais Futebol.

Η φήμη του πρώην προπονητή της Μπράγκα έχει χτιστεί πρόσφατα και θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του Μουρίνιο, μιας και το όνομά του συνδέεται με την πιθανή ανάληψη από την Τότεναμ. Μάλιστα, η ομάδα του, Σπόρτινγκ θα μπορούσε να έρθει αντιμέτωπη με την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο στους «8» του Europa League.