Άρωμα... Ελλάδας στο Emirates: Η διαρροή στην οροφή του σταδίου έτρεψε σε φυγή τους οπαδούς της Άρσεναλ (vid)

Άρσεναλ

i

© Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Άρωμα... Ελλάδας στο Emirates: Η διαρροή στην οροφή του σταδίου έτρεψε σε φυγή τους οπαδούς της Άρσεναλ (vid)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:20 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Οι οπαδοί της Άρσεναλ για να αποφύγουν την νεροποντή που έπεφτε απ’ την οροφή του Emirates, μετακινήθηκαν απ’ τα καθίσματά τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Σπόρτινγκ.

Νερό έτρεχε στις εξέδρες του Emirates με μεγάλη πίεση κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οπαδοί των «κανονιέρηδων» να τραπούν σε φυγή την ώρα του αγώνα Άρσεναλ - Σπόρτινγκ. Η οροφή του γηπέδου φαίνεται πως είχε κάποια διαρροή εξαιτίας της βροχής στο ύψος της σέντρας και πίσω απ’ τη μία εστία.

Μια μεγάλη θύρα με κενές θέσεις ήταν ξεκάθαρα ορατή στην τηλεοπτική μετάδοση που έκανε το BT Sport.

Παρά το γεγονός ότι η Άρσεναλ ήταν σχετικά κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδ, γνώρισε τον αποκλεισμό απ’ την Σπόριτνγκ στην διαδικασία των πέναλτι κι έμεινε εκτός προημιτελικών του Europa League. Ο Πέδρο Γκονσάλβες με ένα απίστευτο γκολ απ’ την σέντρα του γηπέδου, ήταν ο παίκτης που πήρε απ’ το χέρι την πορτογαλική ομάδα και οδήγησε τον Αρτέτα στην πέμπτη του διαδοχική ήττα μες το Έμιρέιτς σε παιχνίδια νοκ-αουτ.

Ο Αρτέτα μετά τη λήξη του παιχνιδιού δήλωσε:

«Είναι ένα τεράστιο πλήγμα προφανώς. Υπήρξαν στιγμές στα πρώτα 75 λεπτά που δεν ήμασταν στο επίπεδό μας. Δώσαμε κάθε μπάλα και δεν είχαμε την ικανότητα να πάρουμε το παιχνίδι. Υπήρχαν πιθανότητες να το κερδίσουμε στην παράταση αλλά υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα. Πρέπει απλώς να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και γιατί δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να περάσουμε. Το επόμενο παιχνίδι μας με την Πάλας είναι ένας τελικός».