Ατάραχος Μουρίνιο: Η Ρόμα έβαλε γκολ και ο «Special One» έγραφε ατάραχος στο μπλοκάκι του (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Ατάραχος Μουρίνιο: Η Ρόμα έβαλε γκολ και ο «Special One» έγραφε ατάραχος στο μπλοκάκι του (vid)

Κώστας Τόπας 15:10 - 06.03.2023

Ο Τζιανλούκα Μαντσίνι εξαπέλυε ένα δυνατό μακρινό σουτ για βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο ντέρμπι με την Γιουβέντους και ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού έριξε μια κλεφτή ματιά για να βεβαιωθεί ότι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, συνέχισε ατάραχος να γράφει σημειώσεις στο μπλοκάκι του.

Η Ρόμα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της μετά την βαριά ήττα απέναντι στην Κρεμονέζε την προηγούμενη εβδομάδα και να επικρατήσει της Γιουβέντους με 1-0,  μπαίνοντας σε τροχιά Champions League. Οι «τζιαλορόσι» βρήκαν δίχτυα χάρη στο υπέροχο μακρινό σουτ του Τζιανλούκα Μαντσίνι στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης με την «Γηραιά Κυρία».

Εκείνη την ώρα, ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοίμαζε τον Άμπραχαμ να περάσει στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα μιλούσε στον συνεργάτη του για οδηγίες. Τη στιγμή λοιπόν που ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωνε στο μπλοκάκι του, ο Μαντσίνι άνοιξε το σκορ για τη Ρόμα. Παρά το γεγονός ότι επικράτησε πανζουρλισμός τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρο από τους παίκτες των «τζιαλορόσι», ο «Special One», συνέχιζε ατάραχος κι έγραφε στο μπλοκάκι του.

Πάντως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος με την νίκη της ομάδας του, χωρίς ωστόσο να παραλείπει στις δηλώσεις του τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη αγωνιστική. «Είμαι ακόμα θυμωμένος για τον τρόπο που παίξαμε στην Κρεμονέζε. Προφανώς και είμαι ευτυχισμένος με τη νίκη αλλά δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Σήμερα αποδείξαμε πως όταν παίζουμε σαν ομάδα, είμαστε δυνατοί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.