Μουρίνιο: «Ευτυχισμένος με τη νίκη αλλά δε μπορώ να χωνέψω την ήττα απ’ την Κρεμονέζε»

Ζοσέ Μουρίνιο

Μουρίνιο: «Ευτυχισμένος με τη νίκη αλλά δε μπορώ να χωνέψω την ήττα απ’ την Κρεμονέζε»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:10 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την νίκη της Ρόμα απέναντι στην Γιουβέντους, δεν ξέχασε να σταθεί όμως σε όσα έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική

Η Ρόμα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της μετά την βαριά ήττα απέναντι στην Κρεμονέζε την προηγούμενη εβδομάδα και να επικρατήσει της Γιουβέντους με 1-0, μπαίνοντας σε τροχιά Champions League. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αν και χαρούμενος με την νίκη της ομάδας του δεν παρέλειψε να μιλήσει για όσα συνέβησαν την προηγούμενη αγωνιστική.

«Είμαι ακόμα θυμωμένος για τον τρόπο που παίξαμε στην Κρεμονέζε. Προφανώς και είμαι ευτυχισμένος με τη νίκη αλλά δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Σήμερα αποδείξαμε πως όταν παίζουμε σαν ομάδα, είμαστε δυνατοί.

Ο Μουρίνιο μπερδεύτηκε και μιλούσε ιταλικά αγνοώντας τον μεταφραστή του: «Πάρε τα λεφτά σου και πήγαινε σπίτι σου» (vid)
EUROPA LEAGUE

12:50 - 24.02.2023

Ο Μουρίνιο μπερδεύτηκε και μιλούσε ιταλικά αγνοώντας τον μεταφραστή του: «Πάρε τα λεφτά σου και πήγαινε σπίτι σου» (vid)

Ενα αστείο περιστατικό σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Ρόμα με την Σάλτσμπουργκ, όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλούσε μόνο στα ιταλικά για τέσσερα λεπτά, αγνοώντας τον μεταφραστή που καθόταν δίπλα του...

Νικήσαμε επειδή οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Δεν ήρθε η επιτυχία λόγω οργάνωσης στο τακτικό κομμάτι αλλά για όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Σέβομαι την Γιουβέντους του Αλέγκρι η οποία βελτιώνεται και είναι ένα δύσκολο εμπόδιο. Είμαι ικανοποιημένος που την έχουμε τόσο μακριά στη βαθμολογία επειδή ακόμα και με τους 15 βαθμούς τιμωρίας, είναι απειλή.

Εμείς όταν παίζουμε έτσι, μπορούμε να πάμε στο Champions League αλλά δεν ξέρουμε κάθε φορά ποια Ρόμα θα εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος αλλά η αλήθεια είναι πως σε ένα και μόνο ματς μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, το αποδείξαμε και απόψε», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την νίκη επί της Γιουβέντους.